World Tennis League: Στην 1η θέση οι Kites, MVP ημέρας ο Ruud (vids)

 
World Tennis League: Στην 1η θέση οι Kites, MVP ημέρας ο Ruud (vids)
tn team Σάββατο, 23 Δεκεμβρίου 2023 - 20:37

Οι Kites, η ομάδα στην οποία ανήκει και ο Στέφανος Τσιτσιπάς, τερμάτισαν στην 1η θέση της 1ης φάσης του World Tennis League και θα αγωνιστούν αύριο στον τελικό. Την 1η τους νίκη πανηγύρισαν οι Hawks, χάρη στον MVP της ημέρας, Casper Ruud.

Οι Kites ηττήθηκαν στις λεπτομέρειες από τους Hawks, με τον Ruud να κερδίζει τον Dimitrov στο τελευταίο παιχνίδι της ημέρας με 6-4, για να οδηγήσει τους Hawks στην πρώτη τους νίκη στο τουρνουά, με 20-19.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by SG Mavericks Kites (@sgkites)

Νωρίτερα είχε γίνει το πολύ μεγάλο και πολυαναμενόμενο παιχνίδι της Aryna Sabalenka με την Iga Swiatek, με την Sabalenka να παίρνει τη νίκη με 6-4.

Σήμερα έγιναν 4 και όχι 5 παιχνίδια, 2 διπλών και 2 μονών, με τον Στέφανο Τσιτσιπά να απουσιάζει για μια ακόμα φορά, λόγω του θέματος που έχει με τη μέση του.

Στο πρώτο tie τη ημέρας, οι Eagles επικράτησαν των Falcons με 22-18, παρά τη νίκη του Taylor Fritz επί του Daniil Medvedev με 6-4, που ήταν αδύνατο να κάνει την ανατροπή.

Οι Eagles κατάφεραν να πάρουν τη 2η θέση χάρη σ' αυτή τη νίκη, σε ισοβαθμία με τους Falcons, δείγμα του ότι το κάθε game μετρούσε στη διοργάνωση.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by SG Mavericks Kites (@sgkites)

Αύριο θα γίνει ο τελικός μεταξύ των Kites και των Eagles, που θα ολοκληρώσει το τουρνουά επίδειξης του Άμπου Ντάμπι.

Τα αποτελέσματα της ημέρας:

Η τελική βαθμολογία:

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots