Τσιτσιπάς: "Μου δίνει επιπλέον ενέργεια το ότι παίζω στην Αυστραλία" (vid)

 
Τσιτσιπάς: "Μου δίνει επιπλέον ενέργεια το ότι παίζω στην Αυστραλία" (vid)
tn team Τετάρτη, 03 Ιανουαρίου 2024 - 11:01

Για μια ακόμα φορά ο Στέφανος Τσιτσιπάς εξέφρασε την αγάπη του προς την Αυστραλία και τους Έλληνες ομογενείς, που έκαναν το Σίδνεϊ να μοιάζει με την... Αθήνα!

"Το Σίδνεϊ με την Αθήνα δεν μοιάζουν και πολύ διαφορετικές πόλεις αυτή τη στιγμή. Βρίσκομαι εδώ και απολαμβάνω να παίζω τένις σε ένα στάδιο με πολύ γαλανόλευκο, που τυχαίνει να είναι και τα αγαπημένα μου χρώματα. Σας ευχαριστώ πολύ, ας συνεχίσουμε έτσι, έχουμε ακόμα πολύ τένις μπροστά μας και θα είναι μια μεγάλη μάχη απόψε", είπε ο Τσιτσιπάς στις δηλώσεις που έκανε από το court, αμέσως μετά τη νίκη του με 2-0 σετ επί του Steven Diez.

Ο Τσιτσιπάς έπαιξε τον πρώτο του αγώνα στη σεζόν και μετά τον τραυματισμό του στη μέση, δείχνοντας θετικά χαρακτηριστικά και κάνοντας ένα πολύ επιθετικό ματς. Ρωτήθηκε αν αυτό είναι κάτι που θα βλέπουμε περισσότερο από εκείνον φέτος.

"Γενικά είμαι επιθετικός παίκτης, δεν ξέρω πόσο περισσότερο επιθετικός μπορώ να γίνω. Σήμερα ήταν ένα καλό δείγμα, αλλά πάντα αναζητάω περισσότερα και θέλω να έχω περισσότερη αξιοπιστία. Είμαι ανοιχτός σε κάθε στοιχείο που μπορώ να προσθέσω στο παιχνίδι μου, ενώ πιστεύω πως και το γεγονός ότι παίζω στην Αυστραλία μου δίνει μια επιπλέον ενέργεια."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots