Θα παίξει στο μεικτό ο Zverev - Πέτρος αντί για Στέφανο για την Ελλάδα

 
Θα παίξει στο μεικτό ο Zverev - Πέτρος αντί για Στέφανο για την Ελλάδα
tn team Παρασκευή, 05 Ιανουαρίου 2024 - 11:56

Όπως ήταν αναμενόμενο, η Γερμανία αλλάζει τον σχεδιασμό της μετά και τη νίκη του Alexander Zverev επί του Στέφανου Τσιτσιπά, με τον ίδιο να δηλώνει ότι θα κατεβεί και στο μεικτό διπλό για να βοηθήσει την ομάδα του. Αλλαγή και για την ελληνική ομάδα, με τον Πέτρο Τσιτσιπά να μπαίνει στη θέση του Στέφανου.

Θυμίζουμε πως η Γερμανία αρχικά είχε δηλώσει τον Maximilian Marterer και την Laura Siegemund για τον αγώνα του μεικτού διπλού, τη στιγμή που η Ελλάδα είχε δηλώσει τους Στέφανο Τσιτσιπά και Μαρία Σάκκαρη.

Μετά και την ισοφάριση της σειράς από τον Zverev, το μεικτό διπλό θα είναι το παιχνίδι που θα κρίνει την πρόκριση για τα ημιτελικά και ο Zverev είπε στην on-court συνέντευξη που παραχώρησε στον Μαρκ Φιλιππούση ότι θα παίξει και εκεί.

Δίπλα του θα μείνει πάντως η Siegemund και δεν θα παίξει μαζί με την Angelique Kerber, με την οποία είχε παίξει και τους δυο αγώνες του μεικτού στη φάση των ομίλων.

Όσο για την ελληνική ομάδα, θα παραταχθεί αντί του Στέφανου ο Πέτρος Τσιτσπάς, Νο.1 της χώρας μας στα διπλά και Νο.81 στον κόσμο. Ο Πέτρος, ο οποίος είναι και captain της ομάδας μας, θα έχει προφανώς πιο φρέσκα πόδια από τον Στέφανο, ενώ είχε και πολύ καλή παρουσία στον προχθεσινό αγώνα της Ελλάδας με τον Καναδά.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots