Τσιτσιπάς: "Θέλω να πάω στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020"

 
Στέφανος Τσιτσιπάς
Στέφανος Τσιτσιπάς
tennisnews team Τετάρτη, 14 Νοεμβρίου 2018 - 14:20

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκλεισε ένα θέμα που παρέμενε ανοιχτό με τον καλύτερο τρόπο, επιβεβαιώνοντας πως θα αγωνιστεί στο Davis Cup την επόμενη χρονιά και πως οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 2020 βρίσκονται μέσα στους στόχους του.

Φέτος, η Μαρία Σάκκαρη αγωνίστηκε στο Fed Cup και βοήθησε την Ελλάδα να προβιβαστεί στην 1η κατηγορία της Ευρωαφρικανικής ζώνης. Για τον Στέφανο Τσιτισιπά, το θέμα της συμμετοχής του στην Εθνική ανδρών παρέμεινε ανοιχτό.

Σήμερα το έκλεισε, μέσα από τις δηλώσεις που έκανε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, βάζοντας μέσα στους στόχους του και την συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Κάτι που σημαίνει πως η παρουσία του στους αγώνες της Ελλάδας για το Davis Cup του 2019, θα είναι απαραίτητη.

"Ναι, θέλω να παίξω στην Εθνική ομάδα. Θέλω να εκπροσωπώ την χώρα μου και θα το κοιτάξουμε για το Davis Cup. Θέλω να πάω και στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Είναι κάτι που βρίσκεται μέσα στους στόχους μου", δήλωσε ο 20χρονος τενίστας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Ο Στέφανος, ο οποίος είχε μια φανταστική σεζόν και θα τερματίσει το 2018 στο Νο. 15 της παγκόσμιας κατάταξης,ήταν σήμερα προσκεκλημένος στο Προεδρικό Μέγαρο και συνομίλησε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots