Medvedev: "Ελπίζω να κερδίσω το χρυσό"

 
Daniil Medvedev
Daniil Medvedev © AELTC
tn team Τετάρτη, 07 Ιουλίου 2021 - 15:23

Μετά τον σχετικά γρήγορο αποκλεισμό του από το Wimbledon, o Daniil Medvedev θα επικεντρωθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες και ιδανικά θα ήθελε να κερδίσει το χρυσό μετάλλιο.

"Όταν βρίσκεσαι στο Νο.2 της παγκόσμιας κατάταξης και μένεις εκτός από τον 4ο γύρο, είναι σίγουρα ένα άσχημο αποτέλεσμα. Πρέπει να συνεχίσω να δουλεύω και πρέπει να ξεχάσω το Wimbledon. Σήμερα (σ.σ. χθες) δεν ήταν το καλύτερο παιχνίδι μου και θα πρέπει να περιμένω για το επόμενο παιχνίδι μου", δήλωσε ο Medvedev στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε μετά τον αγώνα του με τον Hurkacz.

Πλέον, ο Ρώσος επικεντρώνεται στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, που ξεκινούν στο τέλος του μήνα: "Θα είναι η πρώτη φορά που θα παίξω στους Ολυμπιακούς και είμαι ενθουσιασμένος. Θέλω να παίξω καλά και να κερδίσω ένα μετάλλιο για την πατρίδα μου. Ελπίζω πως θα είναι το χρυσό."

Τέλος, ο Medvedev μίλησε και για τον προγραμματισμό του τουρνουά, που αποτέλεσε θέμα συζήτησης τις τελευταίες ημέρες, επειδή οι διοργανωτές επέλεξαν να αναβάλλουν για μια μέρα τον αγώνα του Medvedev με τον Hurkacz όταν διακόπηκε από τη βροχή (και όχι να τον μεταφέρουν σε ένα από τα γήπεδα με οροφή για αργότερα μέσα στην ημέρα), με αποτέλεσμα ο νικητής, δηλαδή ο Hurkacz, να πρέπει να βγει για να αγωνιστεί τρεις μέρες στη σειρά.

"Δεν απογοητεύτηκα καθόλου μ' αυτή την απόφαση. Και οι δυο ήμασταν εντάξει με την απόφαση, επειδή την ώρα που σταμάτησε ο αγώνας μας ο άλλος αγώνας (του Federer με τον Sonego) ήταν 5-5 στο 1ο σετ, οπότε δεν είχαμε ιδέα πότε θα τελείωνε. Εγώ ήμουν χαρούμενος με την απόφαση. Είπα αμέσως ναι στο ενδεχόμενο να συνεχίζαμε σήμερα στις 13:30."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots