BREAKING: Ούτε ο Federer στους Ολυμπιακούς

 
Roger Federer
Roger Federer © AELTC/Simon Bruty
tennisnews team Τρίτη, 13 Ιουλίου 2021 - 19:19

Και ο Roger Federer απέσυρε τη συμμετοχή του από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, προσθέτοντας το όνομά του στην ήδη πολύ μεγάλη λίστα των απουσιών.

Με μια δημοσίευση που έκανε το απόγευμα της Τρίτης, ο σπουδαίος Ελβετός τενίστας ανακοίνωσε πως δεν θα αγωνιστεί στους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες, εξαιτίας ενός πισωγυρίσματος που είχε σχετικά με τον τραυματισμό του στο γόνατο, κατά τη διάρκεια του Wimbledon. Στην ίδια δημοσίευση, ανέφερε πως σκοπεύει να επιστρέψει για τα αμερικάνικα τουρνουά στο τέλος του καλοκαιριού.

"Κατά τη διάρκεια της σεζόν του γρασιδιού, δυστυχώς είχα ένα πισωγύρισμα με το γόνατό μου, κάτι που έπρεπε να αποδεχτώ και να πάρω την απόφαση να αποσύρω τη συμμετοχή μου από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο", έγραψε στη δημοσίευσή του ο Federer.

"Είμαι πολύ απογοητευμένος, καθώς κάθε φορά που εκπροσωπούσα την Ελβετία στους Ολυμπιακούς ήταν μεγάλη τιμή. Ήδη έχω ξεκινήσει τη θεραπεία και ελπίζω να επιστρέψω αργότερα αυτό το καλοκαίρι. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλη την ελβετική αποστολή, θα τους υποστηρίζω από μακριά", πρόσθεσε.

 
 
 
Ver esta publicación en Instagram

Una publicación compartida por Roger Federer (@rogerfederer)

Ο Federer αγωνίστηκε σε 4 συνεχόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες, το 2000 στο Σίδνεϊ, το 2004 στην Αθήνα, το 2008 στο Πεκίνο και το 2016 στο Ρίο. Το 2016 ήταν φιναλίστ στο μονό, ενώ το 2008 είχε κερδίσει το χρυσό μετάλλιο στο διπλό, μαζί με τον Stan Wawrinka. Ήταν επίσης σημαιοφόρος για την ελβετική ολυμπιακή αποστολή 2 φορές, το 2004 στην Αθήνα και το 2008 στο Πεκίνο.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots