Χάνει τους Ολυμπιακούς και ο Berrettini!

 
Matteo Berrettini
Matteo Berrettini © AELTC
tn team Κυριακή, 18 Ιουλίου 2021 - 17:51

Ακόμα ένα μεγάλο όνομα, ο φιναλίστ του Wimbledon Matteo Berrettini, απέσυρε τη συμμετοχή του από τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο 25χρονος Ιταλός, που πριν μια εβδομάδα αγωνίστηκε στον πρώτο του τελικό σε ένα Grand Slam, χάνοντας με 3-1 σετ από τον Novak Djokovic στον τελικό του Wimbledon, είπε πως ο τραυματισμός που είχε στον μηρό του κατά τη διάρκεια του Wimbledon, θα τον αφήσει εκτός αγώνων για τουλάχιστον δυο εβδομάδες.

"Με μεγάλη απογοήτευση ανακοινώνω την απόσυρσή μου από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Υποβλήθηκα σε μαγνητική τομογραφία χθες για τον τραυματισμό που είχα στον μηρό κατά τη διάρκεια του Wimbledon και πληροφορήθηκα πως δεν θα είμαι σε θέση να αγωνιστώ για δυο εβδομάδες.

Το να εκπροσωπώ την Ιταλία είναι η μεγαλύτερη τιμή για μένα και είναι πολύ απογοητευτικό που θα χάσω τους Ολυμπιακούς. Εύχομαι σε όλη την ιταλική ομάδα τα καλύτερα στο Τόκιο. Θα σας υποστηρίζω έως το τέλος", έγραψε ο Berrettini στη δημοσίευση που έκανε στα social media.

 
 
 
Ver esta publicación en Instagram

Una publicación compartida por Matteo Berrettini (@matberrettini)

Ο Berrettini είναι ο 5ος παίκτης από το Top 10 που αποσύρει τη συμμετοχή του από τους Ολυμπιακούς, μετά από τους Rafael Nadal, Dominic Thiem, Roger Federer και Roberto Bautista Agut, ενώ είναι ο 11ος παίκτης που αποσύρει τη συμμετοχή του από τους πρώτους 20 της κατάταξης (Nadal, Thiem, Federer, Berrettini, Bautista Agut, David Goffin, Denis Shapovalov, Casper Ruud, Milos Raonic, Cristian Garin, Grigor Dimitrov)!

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots