Καλή αρχή για Zverev, εκτός Murray και Auger-Aliassime

 
Andy Murray
Andy Murray © Kopatsch/Sato/Sidorjak
tn team Κυριακή, 25 Ιουλίου 2021 - 10:30

O Alexander Zverev πραγματοποίησε θετικό ποδαρικό στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Απέσυρε τη συμμετοχή του από τα μονά ο Andy Murray, ενώ πρόωρο αποκλεισμό γνώρισε ο Felix Auger-Aliassime.

Ο Zverev δεν δυσκολεύτηκε στην πρεμιέρα του στους Ολυμπιακούς Αγώνες κερδίζοντας τον Yen-Hsun Lu με 6-1, 6-3 σε 61 μόλις λεπτά.

Κέρδισε τους 22 από τους 26 πόντους στα πρώτα του σερβίς ο Γερμανός και πέτυχε 9 άσους. Επιπλέον, δεν έχασε καμιά φορά το σερβίς του και αξιοποίησε τα 4 από τα 5 break points που είχε στο παιχνίδι.

Στον 2ο γύρο του Τόκιο, ο Zverev θα αντιμετωπίσει τον Daniel Elahi Galan από την Κολομβία, που κέρδισε τον Mohamed Safwat με 7-5, 6-1.

Μια ώρα χρειάστηκε και ο Hubert Hurkacz για να πάρει την πρόκριση, σε μια άνετη επικράτηση επί του Luke Saville με 6-2, 6-4.

Νωρίς το πρωί, ο Andy Murray απέσυρε τη συμμετοχή του από το μονό, καθώς ένιωθε πόνο στο δεξί του πόδι, θα συνεχίσει ωστόσο στο διπλό, όπου έκανε καλό ξεκίνημα και προκρίθηκε χθες στον 2ο γύρο με τον Joe Salisbury.

Παρά την απόσυρση του Βρετανού, ο πρώτος του αντίπαλος στο τουρνουά, Felix Auger-Aliassime, υπέστη απρόσμενη ήττα από τον αντικαταστάτη του και Νο.190 στον κόσμο, Max Purcell, με 6-4, 7-6 (2). Τέλος, πρόωρα έμεινε εκτός και ο Gael Monfils, ο οποίος ηττήθηκε από τον Ilya Ivashka με 6-4, 4-6, 7-5.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots