Zverev: "Το καλύτερο πράγμα που μου συνέβη ο Τσιτσιπάς"

 
Zverev: "Το καλύτερο πράγμα που μου συνέβη ο Τσιτσιπάς"
Zverev: "Το καλύτερο πράγμα που μου συνέβη ο Τσιτσιπάς"
tennisnews team Δευτέρα, 03 Ιουνίου 2019 - 21:06

Ο Alexander Zverev, εξήγησε πως η φετινή πορεία του Στέφανου Τσιτσιπά στη χωμάτινη σεζόν, ήταν το καλύτερο πράγμα που του συνέβη!

apostoli

"Το καλύτερο πράγμα που μου συνένη, ήταν η τόσο καλή χωμάτινη σεζόν που έκανε ο Τσιτσιπάς. Αυτό ήταν το καλύτερο πράγμα που θα μπορούσε να μου συμβεί, το πιστεύω στ' αλήθεια αυτό. Ξαφνικά έγινε το νέο αστέρι και ήταν καλό για μένα που δεν ήταν όλη η προσοχή στραμμένη πάνω μου, με όλη αυτή την κατάσταση με το NextGen", είπε χαρακτηριστικά ο Zverev, μετά τη νίκη του με 3-1 σετ επί του Fabio Fognini.

Ο Zverev, ο οποίος έχει χάσει τις δυο τελευταίες αναμετρήσεις του με τον Τσιτσιπά -με πιο πρόσφατη αυτή στα προημιτελικά της Μαδρίτης φέτος- μίλησε με πολύ καλά λόγια για τον Στέφανο και για τον χθεσινό αγώνα του.

"Χαίρομαι για εκείνον, έκανε έναν εκπληκτικό αγώνα χθες. Δυστυχώς, δεν κέρδισε. Και ο Stan έπαιξε απίστευτα καλά. Οπότε μπορεί να είναι περήφανος γι' αυτό."

Ο Zverev θα προσπαθήσει την Τετάρτη να προκριθεί στον πρώτο του ημιτελικό σε Grand Slam διοργάνωση, με αντίπαλο τον κορυφαίο παίκτη του κόσμου, Novak Djokovic.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots