Zverev: "Δεν απαντάω την ερώτησή σου" (vid)

 
Alexander Zverev
Alexander Zverev
tennisnews team Κυριακή, 04 Οκτωβρίου 2020 - 22:55

O Alexander Zverev αρνήθηκε να απαντήσει την ερώτηση ενός συγκεκριμένου δημοσιογράφου, εξαιτίας της δριμύτατης κριτικής που του άσκησε τους τελευταίους μήνες.

Ο Zverev ήταν ένας από τους παίκτες που βρέθηκαν στο στόχαστρο αρκετού κόσμου μετά το ξέσπασμα κρουσμάτων κορωνοϊού στο Adria Tour τον Ιούνιο. Ασκήθηκε αυστηρή κριτική στον Γερμανό τόσο για τη συμμετοχή του σε διάφορες εξωαγωνιστικές εκδηλώσεις του Adria Tour στις οποίες έλαβε μέρος, όσο και για πράγματα που έκανε μετά την ακύρωση του τουρνουά.

Αν εξαιρέσουμε τον Νικ Κύργιο, ο αμέσως επόμενος πιο γνωστός επικριτής του Zverev υπήρξε πιθανότατα ο δημοσιογράφος των New York Times, Ben Rothenberg, του οποίου ο Γερμανός αρνήθηκε να απαντήσει την ερώτηση σήμερα, στη συνέντευξη Τύπου του στο Roland Garros.

"Δεν απαντάω την ερώτησή σου, δεν υπάρχει καμιά πιθανότητα να απαντάω τις ερωτήσεις σου μετά απ' όλα όσα έγραψες για μένα τους τελευταίους μήνες. Καμία πιθανότητα", τόνισε ο Zverev, που ρωτήθηκε για το πότε ήταν η τελευταία φορά που έκανε τεστ για Covid-19.

Θυμίζουμε πως το μεγάλο θέμα της ημέρας στη συνέντευξη του Zverev ήταν η αποκάλυψή του ότι αγωνίστηκε με συμπτώματα στον 4ο γύρο του Roland Garros, όπου ηττήθηκε από τον Jannik Sinner με 3-1 σετ. Ο 23χρονος είπε μάλιστα πως μέχρι χθες το βράδυ είχε 38°C πυρετό.

Ολόκληρη η συνέντευξη στα Αγγλικά:

Λίγο αργότερα πάντως, η FFT απάντησε στο ερώτημα του Αμερικανού δημοσιογράφου μέσα από μια ανακοίνωση που δημοσίευσε σχετικά με το θέμα. Όπως ανέφεραν οι διοργανωτές, ο Zverev δεν επικοινώνησε με κανέναν από τους γιατρούς του τουρνουά για να ενημερώσει για τα συμπτώματά του, ενώ το τελευταίο του τεστ για Covid-19 το έκανε στις 29 Σεπτεμβρίου, με το επόμενο να είναι δρομολογημένο για αύριο, 5 Οκτωβρίου.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots