Το μήνυμα του Στέφανου μια μέρα μετά τον ημιτελικό

 
Στέφανος Τσιτσιπάς
Στέφανος Τσιτσιπάς Roland Garros / FFT
tennisnews team Σάββατο, 10 Οκτωβρίου 2020 - 15:08

Το ωραίο μήνυμα του Στέφανου Τσιτσιπά που μοιράστηκε στα social media, μια μέρα τον επικό ημιτελικό του Roland Garros με τον Novak Djokovic.

"Στο τέλος της ημέρας, αυτό που χρειάζεσαι είναι ελπίδα, επιμονή και δύναμη. Το μέλλον σου σε χρειάζεται. Το παρελθόν σου, όχι", έγραψε ο Στέφανος, ευχαριστώντας στο τέλος της δημοσίευσης το Roland Garros.

Μετά από σχεδόν 4 ώρες μάχης, ο Στέφανος Τσιτσιπάς ηττήθηκε με 3-2 σετ από τον κορυφαίο τενίστα του κόσμου, Novak Djokovic. Όχι μόνο το γεγονός πως έχανε με 2-0 σετ και ήρθε αντιμέτωπος με match point στο 3ο σετ, αλλά και η συνολική του παρουσία στο τουρνουά, έχοντας 15 συνεχόμενα κερδισμένα σετ πριν τον ημιτελικό, καθιστά την πορεία του Στέφανου ως την καλύτερη που έκανε ποτέ σε ένα Grand Slam, πιθανώς και την καλύτερη συνολικά στην καριέρα του, μαζί με το περσινό ATP Finals όπου αναδείχθηκε πρωταθλητής.

Τη Δευτέρα θα σκαρφαλώσει στο Νο.5 της παγκόσμιας κατάταξης και, όπως έδειξε σε εκατομμύρια φίλους του τένις σε όλο τον κόσμο, η κορυφή δε δείχνει να είναι και τόσο μακριά.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots