Xάνει το Roland Garros o Berrettini

 
Matteo Berrettini
Matteo Berrettini © Peter Staples/ATP Tour
tn team Δευτέρα, 16 Μαϊος 2022 - 9:18

O Matteo Berrettini θα χάσει το δεύτερο Grand Slam της χρονιάς, ανακοινώνοντας μέσα από τα social media πως δεν θα προλάβει να είναι έτοιμος για το μεγάλο ραντεβού της χωμάτινης σεζόν.

Ο Berrettini είχε επιβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για τον τραυματισμό του στον δεξιό του καρπό τον περασμένο Μάρτιο, με αποτέλεσμα να χάσει ολόκληρη την χωμάτινη σεζόν, όπως εξελίχθηκε.

Ο Ιταλός ανακοίνωσε το βράδυ της Κυριακής πως απέσυρε τη συμμετοχή του και από το Roland Garros, επομένως τώρα στοχεύει στην επιστροφή του στο γρασίδι, την πιο πετυχημένη του επιφάνεια.

"Είχα μια πολύ θετική ενημέρωση από την ιατρική μου ομάδα και θα επιστρέψω στις προπονήσεις εντός γηπέδου σε πολύ υψηλό επίπεδο. Το χέρι μου είναι σε εξαιρετική κατάσταση και δουλεύω σκληρά για να βρεθώ σε καλή φυσική κατάσταση.

Η ομάδα μου και εγώ αποφασίσαμε ότι δεν θα ήταν λογικό να επιστρέψω απευθείας για best-of-five αγώνες στο Roland Garros. Ως εκ τούτου, αυτό θα καθυστερήσει την επιστροφή μου, προκειμένου να αγωνιστώ ολόκληρη τη σεζόν του γρασιδιού", έγραψε ο Berrettini στα social media.

 
 
 
Ver esta publicación en Instagram

Una publicación compartida por Matteo Berrettini (@matberrettini)

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots