"Λύγισε" στις λεπτομέρειες η Παπαμιχαήλ

 
Δέσποινα Παπαμιχαήλ
Δέσποινα Παπαμιχαήλ
tn team Τρίτη, 17 Μαϊος 2022 - 13:23

Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ "λύγισε" στο tie-break του 3ου σετ της αναμέτρησής της με την Ysaline Bonaventure, στα προκριματικά του Roland Garros.

Η Παπαμιχαήλ έκανε μια καλή προσπάθεια μετά από 2,5 ώρες μάχης όμως "λύγισε" από την Bonaventure, με 6-1, 3-6, 7-6 (4).

Η 27χρονη Βελγίδα, Νο.170 στην παγκόσμια κατάταξη, ξεκίνησε καλύτερα στο παιχνίδι και προηγήθηκε με 6-1, 3-1. Η Παπαμιχαήλ, Νο.172 στον κόσμο, κατάφερε να αντιδράσει και κέρδισε τα 5 επόμενα games για να ανατρέψει το 2ο σετ, από το 1-3 στο 6-3.

Η 29χρονη Ελληνίδα άνοιξε με break το αποφασιστικό σετ, διευρύνοντας το σερί της στα 7 κερδισμένα games για να προηγηθεί με 2-0. Η Bonaventure ισοφάρισε σε 3-3, με την Παπαμιχαήλ να κερδίζει ένα κρίσιμο game στη συνέχεια, μετά από 7 ισοπαλίες, για να πάρει ξανά το προβάδισμα.

Η Δέσποινα κατάφερε μάλιστα να κάνει και το break, για να προηγηθεί με 5-3, έχασε όμως τη μεγάλη ευκαιρία να κλείσει το ματς στο σερβίς της, φτάνοντας έως και 2 πόντους μακριά από την πρόκριση.

Η Bonaventure δεν το έβαλε κάτω και ισοφάρισε σε 5-5, με το σετ να κρίνεται τελικά στο tie-break 10 πόντων, όπου η Βελγίδα έκανε τα λιγότερα λάθη και επιβλήθηκε με 10-4.

Με τη νίκη αυτή, η Bonaventure μπήκε στον 2ο γύρο των προκριματικών του Roland Garros, όπου θα αντιμετωπίσει τη Βρετανίδα Yuriko Miyazaki.

Θυμίζουμε πως στο ταμπλό των προκριματικών του Roland Garros συμμετέχει και η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου, η οποία θα αντιμετωπίσει για τον 1ο γύρο τη Valeria Savinykh.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots