Roland Garros: Το πρόγραμμα της Τετάρτης

 
Iga Swiatek
Iga Swiatek © Cedric Lecocq / FFT
tn team Τετάρτη, 01 Ιουνίου 2022 - 9:42

Ολοκληρώνεται σήμερα η προημιτελική φάση του Roland Garros. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα.

Όπως και κάθε μέρα, η δράση στο Philippe Chatrier, όπου θα επικεντρωθεί το ενδιαφέρον, θα αρχίσει στη μια το μεσημέρι ώρα Ελλάδας.

Το πρόγραμμα θα ανοίξουν οι δυο Ρωσίδες, Veronika Kudermetova και Daria Kasatkina, που αμφότερες θα διεκδικήσουν την πρώτη τους πρόκριση σε έναν Grand Slam ημιτελικό.

Θα ακολουθήσει η αναμέτρηση της Iga Swiatek με την Jessica Pegula, όπου η Swiatek θα αναζητήσει την 33η διαδοχική νίκη της στο tour, την ώρα που η Pegula θα προσπαθήσει να μπει στον μεγαλύτερο ημιτελικό της καριέρας της.

Στη συνέχεια θα γίνει ο αγώνας του Andrey Rublev με τον Marin Cilic. Ο Rublev θα προσπαθήσει να προκριθεί στον πρώτο του ημιτελικό ever σε ένα Slam, ενώ ο Cilic διεκδικεί την επιστροφή του σε major ημιτελικούς μετά από 4,5 χρόνια, καθώς και την πρώτη του πρόκριση στα ημιτελικά του Roland Garros.

Το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί με την αναμέτρηση του Casper Ruud με τον Holger Rune, που θα αρχίσει στις 21:45 ώρα Ελλάδας. Και για τους δυο θα είναι η πρώτη αναμέτρηση σε προημιτελική φάση ενός Slam, με τον Ruud να προηγείται στο head-to-head με 3-0 νίκες, αλλά τον μόλις 19χρονο Rune να ανεβαίνει συνεχώς και να κάνει δίχως αμφιβολία το τουρνουά της ζωής του.

Το πρόγραμμα της Τετάρτης (01/06):

Philippe Chatrier:
13:00 Veronika Kudermetova [29] v. Daria Kasatkina [20] Eurosport 1
15:00 Iga Swiatek [1] v. Jessica Pegula [11] Eurosport 1
17:00 Andrey Rublev [7] v. Marin Cilic [20] Eurosport 1
21:45 Casper Ruud [8] v. Holger Rune Eurosport 1

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots