Σε "κλειστή" συνέντευξη Τύπου η Sabalenka: "Δεν ένιωσα ασφαλής"

 
Aryna Sabalenka
Aryna Sabalenka © Clément Mahoudeau / FFT
tn team Παρασκευή, 02 Ιουνίου 2023 - 20:50

Η Aryna Sabalenka δεν έδωσε ανοιχτή συνέντευξη Τύπου σήμερα, εξηγώντας πως την προηγούμενη φορά που της "επιτέθηκε" μια Ουκρανή δημοσιογράφος δεν ένιωσε ασφαλής.

Μετά το περιστατικό με την Ουκρανή δημοσιογράφο, η Sabalenka μίλησε με τους διοργανωτές του Roland Garros και κανόνισε η σημερινή της συνέντευξη να γίνει σε "κλειστό" περιβάλλον, από λίγους δημοσιογράφους που επέλεξαν οι ίδιοι.

Η Sabalenka μίλησε για όλο αυτό, στο ξεκίνημα της συνέντευξης: "Για πολλούς μήνες απαντώ σε τέτοιες ερωτήσεις και έχω ξεκαθαρίσει τα αισθήματα και τις σκέψεις μου. Δεν με ενοχλούν αυτές οι ερωτήσεις, ξέρω πως πρέπει να απαντώ και σε θέματα που δεν αφορούν το τένις ή τα παιχνίδια, αλλά την Τετάρτη δεν ένιωσα ασφαλής στη συνέντευξη. Για την ψυχική μου υγεία αποφάσισα σήμερα να βγάλω τον εαυτό μου απ' αυτή την κατάσταση και το τουρνουά με στηρίζει σ' αυτή την απόφαση. Δεν ήταν εύκολες αυτές οι μέρες και θέλω να συγκεντρωθώ στο να παίξω καλά εδώ στο Παρίσι."

Η Sabalenka, η οποία αν κατακτήσει τον τίτλο στο Roland Garros θα ανεβεί στο Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης, κέρδισε εύκολα την Kamilla Rakhimova και θα παίξει στον 4ο γύρο με την Sloane Stephens.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots