Συνεχίζει την ξέφρενη πορεία της η Swiatek (vid)

 
Συνεχίζει την ξέφρενη πορεία της η Swiatek (vid)
© Roland Garros / FFT
tennisnews team Τρίτη, 04 Ιουνίου 2024 - 15:35

H Iga Swiatek συνεχίζει με σπασμένα τα φρένα στο Roland Garros και διέλυσε και το Νο.6 του κόσμου, Marketa Vondrousova, μέσα σε μια ώρα!

Μόλις 2 games απώλεσε σήεμρα η Swiatek, η οποία συνέτριψε τη Vondrousova με 6-0, 6-2 σε 62 λεπτά στο Philippe Chatrier και πήρε με εκκωφαντικό τρόπο μια ακόμα πρόκριση για τα ημιτελικά του Roland Garros.

Θυμίζουμε πως η Swiatek προερχόταν από την εντυπωσιακή νίκη της με 6-0, 6-0 επί της Anastasia Potapova και σήμερα έκανε bagel για 3ο διαδοχικό σετ!

Τελείωσε τον αγώνα με 25 winners και 10 αβίαστα λάθη, για να διαλύσει την Vondrousova, που δεν έπαιζε άσχημα, έχοντας 12 winners και 15 αβίαστα λάθη σήμερα.

Η Swiatek έφτασε τις 19 διαδοχικές νίκες στο Roland Garros και τις 30 στα 31 τελευταία παιχνίδια της! Μόνο η Μαρία Σάκακρη την έχει κερδίσει την τελευταία πενταετία στο Παρίσι, στα προημιτελικά του 2021.

Επίσης ήταν η 17η διαδοχική νίκη της στο tour, αφού θυμίζουμε πως πήγε στο Παρίσι έχοντας κατακτήσει back-to-back τα δυο χωμάτινα 1000άρια σε Μαδρίτη και Ρώμη.

Στα ημιτελικά θα αντιμετωπίσει τη φιναλίστ του 2022, Coco Gauff, που στον προηγούμενο αγώνα είχε κερδίσει με 2-1 σετ την Ons Jabeur.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots