Zverev: "Είμαι αθώος, δεν θέλω να ακούσω άλλη ερώτηση γι' αυτό το θέμα" (vid)

 
Zverev: "Είμαι αθώος, δεν θέλω να ακούσω άλλη ερώτηση γι' αυτό το θέμα" (vid)
tn team Σάββατο, 08 Ιουνίου 2024 - 14:25

O Alexander Zverev ενοχλήθηκε όταν ρωτήθηκε για την υπόθεση κακοποίησης εις βάρος του που έκλεισε χθες με εξωδικαστικό συμβιβασμό, λέγοντας πως αυτό δείχνει την αθωότητά του και πως δεν θα απαντήσει ξανά σε ανάλογη ερώτηση.

Ο Zverev είχε κριθεί ένοχος τον περασμένο Οκτώβριο από δικαστήριο στη Γερμανία για ενδοοικογενειακή βία εις βάρος της πρώην συντρόφου του και μητέρας του παιδιού του, Brenda Patea.

Άσκησε έφεση και η δίκη ξεκίνησε αυτές τις ημέρες στο Βερολίνο, ωστόσο ολοκληρώθηκε πρόωρα, με την απέναντι πλευρά να προτείνει συμβιβασμό, τον οποίο και έκανε δεκτό η πλευρά του Γερμανού.

Μετά τη μεγάλη του πρόκριση στον τελικό του Roland Garros - 1η στην καριέρα του - ο Zverev ρωτήθηκε γι' αυτό το ζήτημα και αν θα προτιμούσε να αποδείξει την αθωότητά του στο δικαστήριο, ωστόσο φανερά ενοχλημένος απάντησε πως είναι το ίδιο, πως ο συμβιβασμός αποδεικνύει την αθωότητά του, ενώ ξεκαθάρισε και πως δεν θα δεχτεί άλλες ερωτήσεις για το θέμα.

"Αυτό σημαίνει εγκαταλείπω την υπόθεση. Αυτό είναι αθωότητα. Δεν θα εγκατέλειπαν την υπόθεση αν ήσουν ένοχος. Δεν ξέρω τι μεταφράσεις έχετε, αλλά αυτό σημαίνει. Τελείωσε. Προχωράμε. Δεν θέλω να ακούσω ποτέ άλλη ερώτηση γι' αυτό το θέμα. Αυτό πάει σε όλους" είπε συγκεκριμένα ο Γερμανός, ο οποίος θα διεκδικήσει την Κυριακή τον πρώτο Grand Slam τίτλο του, ενάντια στον Carlos Alcaraz.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots