Djokovic: "Δεν ήξερα αν θα ολοκληρώσω τον αγώνα" (vid)

 
Djokovic: "Δεν ήξερα αν θα ολοκληρώσω τον αγώνα" (vid)
Djokovic: "Δεν ήξερα αν θα ολοκληρώσω τον αγώνα" (vid)
tennisnews team Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2019 - 7:44

Ο Novak Djokovic μπορεί να κέρδισε με 3-0 σετ τον Juan Ignacio Londero, αλλά ήταν ανήσυχος στη συνέντευξη Τύπου, εξαιτίας του τραυματισμού του στον ώμο.

"Ο τραυματισμός μου ήταν εμπόδιο για το παιχνίδι μου σήμερα, ειδικά στο σερβίς και στο backhand. Δεν ήταν εύκολο να παίζω μ' αυτή την αίσθηση για να είμαι ειλικρινής. Στάθηκα τυχερός που κατάφερα να πάρω το 2ο σετ και που τελικά κέρδισα στα 3 σετ. Πήρα ιατρικό τάιμ άουτ και δέχθηκα ιατρική βοήθεια στις αλλαγές, έκανα ό,τι γινόταν εντός κανονισμών για να μείνω στον αγώνα, γιατί στην αρχή του παιχνιδιού και ειδικά στα μέσα του 1ου σετ δε γνώριζα αν θα ήμουν σε θέση να τον ολοκληρώσω. Είμαι χαρούμενος που τα κατάφερα, θα ξέρω περισσότερα για τον τραυματισμό αύριο, με περισσότερες συμβουλές από ειδικούς και ελπίζω πως σε 2 μέρες θα είμαι σε θέση να παίξω με όσο λιγότερο πόνο γίνεται."

Ο τραυματισμός στον ώμο δεν προέκυψε στη Νέα Υόρκη, αλλά είναι ένα πρόβλημα που ταλαιπωρεί τον Σέρβο από το Masters του Σινσινάτι.

"Με ταλαιπωρεί εδώ και δυο εβδομάδες τώρα. Υπάρχουν μέρες που νιώθω έντονα τον πόνο, ενώ κάποιες άλλες λιγότερο. Έχει πολλά σκαμπανεβάσματα. Αυτό που συνέβη σήμερα στο court ήταν δύσκολο και απρόβλεπτο. Ελπίζω πως με την κατάλληλη θεραπεία θα είμαι σε καλύτερη κατάσταση τις επόμενες μέρες."

Την Παρασκευή, ο Nole θα αντιμετωπίσει για τον 3ο γύρο τον νικητή της αναμέτρησης του Dusan Lajovic με τον Denis Kudla.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots