Η πρώτη προπόνηση του Στέφανου στο Arthur Ashe (pic)

 
Η πρώτη προπόνηση του Στέφανου στο Arthur Ashe (pic)
Η πρώτη προπόνηση του Στέφανου στο Arthur Ashe (pic)
tennisnews team Δευτέρα, 17 Αυγούστου 2020 - 10:22

O Στέφανος Τσιτσιπάς κατέφθασε στη Νέα Υόρκη και πραγματοποίησε κιόλας την πρώτη του προπόνηση στο Arthur Ashe, ενόψει του US Open.

Ο Στέφανος ταξίδεψε στο τέλος της εβδομάδας στις Ηνωμένες Πολιτείες και πήρε το "πράσινο φως" από τους διοργανωτές του Cincinnati Masters και του US Open, ώστε να μπορέσει να προπονηθεί στις εγκαταστάσεις του Billie Jean King National Tennis Center και συγκεκριμένα στο μεγαλύτερο hard court γήπεδο τένις του κόσμου, το Arthur Ashe Stadium.

Θυμίζουμε πως όλοι οι παίκτες που φτάνουν στη Νέα Υόρκη πρέπει να κάνουν πρώτα τα δυο τεστ (αντισωμάτων και PCR) και να πάρουν αρνητικό αποτέλεσμα από το PCR τεστ, για να μπορούν να προπονηθούν.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας και πρωταθλητής του ATP Finals προπονήθηκε με τον Πορτογάλο τενίστα Joao Sousa, με τον οποίο έχουν και κάτι κοινό, αφού ήταν οι δυο τελευταίοι πρωταθλητές του Estoril Open της Πορτογαλίας. Ο Πορτογάλος το είχε κατακτήσει το 2018 και ο Στέφανος το 2019, την τελευταία φορά δηλαδή που έγινε το τουρνουά.

Το Cincinnati Masters, το πρώτο τουρνουά της ΑΤΡ μετά από τους 6 μήνες αναστολής λόγω του κορωνοϊού, θα ξεκινήσει αυτή την Πέμπτη, στις 20 Αυγούστου, ενώ το US Open θα ξεκινήσει στις 31 Αυγούστου.

Φωτογραφία: tennisnews.gr

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots