Άψογη πρεμιέρα από τον Στέφανο (vid)

 
Άψογη πρεμιέρα από τον Στέφανο (vid)
Άψογη πρεμιέρα από τον Στέφανο (vid)
tennisnews team Δευτέρα, 31 Αυγούστου 2020 - 22:58

O Στέφανος Τσιτσιπάς πραγματοποίησε μια ιδανική πρεμιέρα στο US Open, χάνοντας μόλις 4 games από τον Albert Ramos-Vinolas και παίρνοντας την πρόκριση για τον 2ο γύρο σε 98 μόλις λεπτά. 

Ο Τσιτσιπάς έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι για να πάρει με εμφατικό τρόπο την πρόκριση για τον 2ο γύρο του US Open. Μετά από 1 ώρα και 38 λεπτά παιχνιδιού, συνέτριψε τον Ramos-Vinolas με 6-2, 6-1, 6-1, ανοίγοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις υποχρεώσεις του για το αμερικανικό Grand Slam.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας, ο οποίος βρίσκεται στο Νο.4 του ταμπλό - ψηλότερα από κάθε άλλο Grand Slam στο οποίο έχει λάβει μέρος, ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 13 άσους, ενώ συνολικά είχε 38 winners και 26 αβίαστα λάθη. Μόλις 7 winners έκανε ο Ισπανός σε όλο το ματς, ενώ είχε και περισσότερα λάθη από τον Στέφανο, σταματώντας στα 28.

Το match point του αγώνα:

Από τη γραμμή του σερβίς ο Στέφανος ήταν εξαιρετικός και δεν επέτρεψε στον αντίπαλό του να έχει break point, σε κανένα σημείο του παιχνιδιού. Ο ίδιος "έσπασε" 7 φορές (!) το σερβίς του Ισπανού, από δυο στα πρώτα δυο σετ και τρεις φορές στο 3ο σετ, στο οποίο κέρδισε 6 games στη σειρά, για να το κατακτήσει και να "σφραγίσει" την πρόκριση.

Ο Στέφανος θα επιστρέψει στα γήπεδα του USTA Billie Jean King National Tennis Center την Τετάρτη, για να αντιμετωπίσει είτε τον Αμερικανό Maxime Cressy, είτε τον Σλοβάκο Jozef Kovalik.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots