Mladenovic: "Δε μου επιτρέπεται να κάνω τίποτα" (vid)

 
Mladenovic: "Δε μου επιτρέπεται να κάνω τίποτα" (vid)
Mladenovic: "Δε μου επιτρέπεται να κάνω τίποτα" (vid)
tennisnews team Τρίτη, 01 Σεπτεμβρίου 2020 - 11:21

Η Kristina Mladenovic ήταν ένα από τα άτομα που είχαν έρθει σε επαφή με τον Benoit Paire τις τελευταίες ημέρες και παρόλο που της επιτράπηκε να αγωνιστεί στο US Open, της επιβλήθηκαν πολλοί άλλοι περιορισμοί, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να κάνει σχεδόν τίποτα. 

"Μου επιτράπηκε να παίξω στο τουρνουά, αλλά κυριολεκτικά δε μου επιτρέπεται να κάνω τίποτα άλλο", είπε η Mladenovic, η οποία κέρδισε στην πρεμιέρα της στο US Open τη Hailey Baptiste με 7-5, 6-2.

"Στάθηκα άτυχη, γιατί ήμουν μόλις 30 λεπτά μαζί του και ήμασταν μαζί με άλλα άτομα, σε ένα μεγάλο τραπέζι, φορώντας μάσκες βεβαίως. Αλλά αυτό δεν παίζει ρόλο, παρά μόνο ότι ήρθα σε επαφή με ένα άτομο που ήταν θετικό."

Η 27χρονη Γαλλίδα ανησυχεί για το αν θα καταφέρει να προετοιμαστεί κατάλληλα για τον επόμενο αγώνα της, με τους περιορισμούς που της επιβάλλονται.

"Δεν ξέρω πως θα συνεχίσω, γιατί δε μου επιτρέπεται να κάνω φυσική κατάσταση, ούτε καμιά άλλη δραστηριότητα στο bubble. Δε μου επιτρέπεται να κάνω τίποτα πια. Είμαι εντελώς μόνη μου με τον αδερφό και προπονητή μου. Δε μου επιτρέπεται να είμαι σε άλλους χώρους όπου βρίσκονται και άλλα άτομα. Είναι δύσκολο ψυχολογικά. Πρέπει να βρω έναν τρόπο και να το συζητήσω με τη USTA, για να οργανώσουμε τα πράγματα και να μπορέσω να συνεχίσω να δουλεύω."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots