LIVE: Murray - Τσιτσιπάς 6-2, 6-7 (7), 6-3, 3-6, 4-6

 
Στέφανος Τσιτσιπάς
Στέφανος Τσιτσιπάς © Pete Staples/USTA
tennisnews team Δευτέρα, 30 Αυγούστου 2021 - 20:47

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αντιμετωπίζει τον Andy Murray για τον 1ο γύρο του US Open στο Arthur Ashe Stadium.

Ο Στέφανος κέρδισε τη ρίψη νομίσματος και επέλεξε να σερβίρει στο 1ο game.

BREAK Murray: Εκμεταλλευόμενος και κάποια λαθάκια του Στεφ σ' αυτό το game, o Murray κάνει το πρώτο break της αναμέτρησης πριν από το πρώτο διάλειμμα.

Κάνει και δεύτερο break o Murray που παίζει ένα εκπληκτικό 1ο σετ, την ώρα που ο Στέφανος συνεχίζει τα πολλά λάθη. Στο break point για το 4-1, ο Έλληνας παίκτης έχασε ένα φαινομενικά εύκολο smash κοντά στο φιλέ.

Tρομερό σβησμένο set point από τον Στέφανο:


Κερδίζει το 1ο σετ με 6-2 ο Murray!

ΣΕΤ για τον Τσιτσιπά που ισοφαρίζει σε 1-1: Ήταν ένα πολύ αμφίρροπο 2ο σετ, με τους δυο παίκτες να έχουν αμφότεροι χαμένες ευκαιρίες για break και τελικά να λύνουν τις διαφορές τους στο tie-break. Εκεί ο Στέφανος κατόρθωσε να σβήσει διπλό set point στο 4-6 και να το κατακτήσει με 9-7.

Κερδίσει το 3ο σετ ο Murray! Ο Βρετανός ανακτά το προβάδισμα, καθώς έκανε ένα γρήγορο break στο 3ο σετ, προηγήθηκε με 3-0 και έκτοτε έσβησε 4 break points και κράτησε μέχρι το τέλος το σερβίς του.

Παίρνει ιατρικό τάιμ άουτ ο Στέφανος, που δείχνει να έχει κάποιο πρόβλημα στο αριστερό του πόδι.

Ο Στέφανος φαίνεται να αντιμετωπίζει κάποια ενόχληση με το γόνατό του. Παρόλα αυτά κάνει το break νωρίς στο 4ο σετ και πρηγείται με 3-0.

2-2 ΣΕΤ: Σε 5ο σετ οδηγείται ο αγώνας από τον Στέφανο, που μπορεί να είδε το 5-0 να γίνεται 5-3, αλλά έμεινε ψύχραιμος και έκλεισε το 4ο σετ στο 9ο game.

ΤΕΛΟΣ! Ο Τσιτσιπάς εκμεταλλεύτηκε το γρήγορο break που έκανε, έμεινε μπροστά σε όλη τη διάρκεια του 5ου σετ και το κέρδισε με 6-4, για να ολοκληρώσει τη μεγάλη νίκη του μετά από 4 ώρες και 48 λεπτά μάχης! (Περισσότερα...)

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots