Τα νεύρα του Murray και οι κατηγορίες προς τον Τσιτσιπά (vid)

 
Andy Murray
Andy Murray © Garrett Ellwood/USTA
tennisnews team Τρίτη, 31 Αυγούστου 2021 - 5:35

Έξαλλος ήταν ο Andy Murray στο διάλειμμα που έκανε ο Στέφανος Τσιτσιπάς πριν από το 5ο σετ της αναμέτρησής τους, με τα νεύρα του να συνεχίζονται έως το τέλος του αγώνα.

Ο Murray ήταν εκτός εαυτού με το toilet break που πήρε ο Τσιτσιπάς όταν το παιχνίδι έγινε 2-2 σετ και διαμαρτυρήθηκε έντονα στον supervisor: "Κάθε φορά κάνει 20 λεπτά. Τι κάνει δηλαδή; Και το μπάνιο είναι ακριβώς δίπλα. Τι κάνει; Εγώ ποτέ δεν χρειάστηκα τόσο χρόνο για να πάω στην τουαλέτα. Ποτέ!"

Αργότερα, ο 34χρονος Βρετανός γύρισε στην ομάδα του μετά το break που δέχτηκε στο ξεκίνημα του 5ου σετ και φώναξε ότι "κλέβει".

Τα νεύρα του Murray συνεχίστηκαν σε όλη τη διάρκεια του 5ου σετ, με τον Βρετανό να μιλάει στον supervisor με κάθε ευκαιρία. Όλα αυτά δεν φάνηκε να επηρεάζουν τον Τσιτσιπά, που έκανε το παιχνίδι του και τελικά πήρε τη νίκη με 3-2 σετ.

Μετά τον αγώνα, ο Murray είπε πως τον ενόχλησαν πολύ οι διακοπές στον αγώνα και πως έχασε τον σεβασμό του για τον Στέφανο. Εξέφρασε επίσης την πεποίθησή του να αλλάξει ο κανονισμός.

Ο Στέφανος με τη σειρά του, μαθαίνοντας στην αίθουσα γι' αυτό που είπε ο Murray περί σεβασμού, είπε πως καλό θα ήταν να μιλήσουν μεταξύ τους αν έχει κάτι να του πει ο Βρετανός, ενώ σημείωσε και πως δεν παρενέβη κάποιον κανονισμό.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots