Medvedev: "Δεν είναι δουλειά μας να αποφασίσουμε για τα εμβόλια"

 
Daniil Medvedev
Daniil Medvedev © Darren Carroll / USTA
tn team Πέμπτη, 02 Σεπτεμβρίου 2021 - 13:47

Ο Daniil Medvedev δεν έχει εμβολιαστεί και από τις χθεσινές του δηλώσεις φάνηκε πως δεν προτίθεται να το κάνει, εκτός αν ο εμβολιασμός γίνει υποχρεωτικός.

Μετά από τις δηλώσεις της Victoria Azarenka, που εξέφρασε την επιθυμία της να ανοίξει ένας διάλογος στο τένις για τον εμβολιασμό, ζητήθηκε το σχόλιο του Medvedev, στη δική του συνέντευξη Τύπου.

Ο 25χρονος Ρώσος δεν έχει κάνει ακόμα το εμβόλιο και φάνηκε από τα λόγια του πως δεν είναι διατεθειμένος να το κάνει, εκτός αν γίνει υποχρεωτικό για να συμμετέχει στα τουρνουά.  

"Είναι δύσκολο να απαντήσω σ' αυτή την ερώτηση επειδή πιστεύω πως ο καθένας έχει τη δική του άποψη πάνω σ' αυτό το θέμα. Εγώ δεν το έχω κάνει. Μέχρι τώρα δεν έχει γίνει υποχρεωτικό για τους παίκτες. Εμείς απλά ακολουθούμε τους κανονισμούς. Αν γίνει υποχρεωτικό κάποια στιγμή, θα πρέπει να βρούμε έναν τρόπο να προσαρμοστούμε σ' αυτό. Πιστεύω πως δεν είναι δική μας ευθύνη να αποφασίσουμε, γι' αυτό υπάρχουν οι αρμόδιοι φορείς. Η δική μας δουλειά είναι στο γήπεδο", δήλωσε σχετικά ο Medvedev.

Ο Medvedev κέρδισε στον 2ο γύρο του US Open τον Dominik Koepfer με 6-4, 6-1, 6-2 και θα επιστρέψει στο γήπεδο την Παρασκευή, για την αναμέτρησή του με τον Pablo Andujar.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots