US Open: Το πρόγραμμα της Κυριακής

 
US Open: Το πρόγραμμα της Κυριακής
© Andrew Ong / USTA
tn team Κυριακή, 04 Σεπτεμβρίου 2022 - 13:11

Ξεκινάει ο 4ος γύρος του US Open σήμερα, με τον αγώνα του Daniil Medvedev με τον Νικ Κύργιο να ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της ημέρας. Δείτε το αναλυτικά.

Το μεγάλο ματς της ημέρας, ανάμεσα στον υπερασπιστή του τίτλου και του Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης, Daniil Medvedev, και στον φιναλίστ του Wimbledon, Νικ Κύργιο, θα αρχίσει στις 02:00 μετά τα μεσάνυκτα ώρα Ελλάδας, στο Arthur Ashe Stadium.

Θα είναι η 5η συνάντηση των δυο τους στο tour, με τον Κύργιο να προηγείται με 3-1 στις νίκες. Ο 27χρονος Ελληνοαυστραλός είχε κερδίσει και την τελευταία τους αναμέτρηση, για τον 2ο γύρο του National Bank Open στο Μόντρεαλ πριν μερικές εβδομάδες, με 6-7 (2), 6-4, 6-2.

Η δράση στο Arthur Ashe θα αρχίσει στις 19:00 ώρα Ελλάδας, με τον αγώνα του Casper Ruud με τον Corentin Moutet, σε μια μεγάλη ευκαιρία του Ruud να προκριθεί στον πρώτο του προημιτελικό στο US Open, αλλά και να κάνει ένα ακόμα βήμα προς τον τίτλο και το Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης.

Θα ακολουθήσει η αναμέτρηση της Coco Gauff με τη Shuai Zhang. Στις 02:00 θα αρχίσει το ματς του Κύργιου με τον Medvedev και το πρόγραμμα θα κλείσει ο αγώνας της Ons Jabeur με τη Veronika Kudermetova.

Στο Louis Armstrong το πρόγραμμα θα ανοίξουν στις 18:00 οι Matteo Berrettini και Alejandro Davidovich Fokina, ενώ στη συνέχεια η πολύ φορμαρισμένη Caroline Garcia θα αναζητήσει τη 12η διαδοχική νίκη της, κόντρα στη Veronika Kudermetova.

Ο Pablo Carreno Busta στη συνέχεια θα αντιμετωπίσει τον Karen Khachanov, ενώ το πρόγραμμα θα κλείσει με το ματς της Liudmila Samsonova με την Ajla Tomljanovic.

Το πρόγραμμα της Κυριακής (04/09):

Arthur Ashe Stadium (έναρξη πρώτου αγώνα 19:00)
1) Corentin Moutet v. Casper Ruud [5] Eurosport 1HD
2) Shuai Zhang v. Coco Gauff [12] Eurosport 1HD

(όχι πριν τις 02:00)
3) Daniil Medvedev [1] v. Nick Kyrgios [23] Eurosport 1HD
4) Ons Jabeur [5] v. Veronika Kudermetova Eurosport 1HD

Louis Armstrong Stadium (έναρξη πρώτου αγώνα 18:00)
1) Alejandro Davidovich Fokina v. Matteo Berrettini [13] Eurosport 2HD
2) Caroline Garcia [17] v. Alison Riske [29] Eurosport 2HD
3) Pablo Carreno Busta [12] v. Karen Khachanov [27] Eurosport 2HD
4) Liudmila Samsonova v. Ajla Tomljanovic Eurosport 2HD

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots