Τσιτσιπάς: "Δεν ήταν εύκολο, ο Milos δεν είχε να χάσει τίποτα" (vid)

 
Τσιτσιπάς: "Δεν ήταν εύκολο, ο Milos δεν είχε να χάσει τίποτα" (vid)
tn team Τρίτη, 29 Αυγούστου 2023 - 5:35

O Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε με σεβασμό για τον αντίπαλό του, Milos Raonic, τον πρώτο του αγώνα στο US Open, τη μεγάλη στήριξη που είχε από τους ομογενείς στη Νέα Υόρκη, αλλά και την Paula Badosa, που βρίσκεται στο πλευρό του.

Για το τι ήταν διαφορετικό σε σχέση με τους άλλους δυο αγώνες που έπαιξε στο παρελθόν με τον Raonic και τους είχε χάσει, ο Τσιτσιπάς είπε: "Ο κόσμος. Έπαιξα εξαιρετικά, ήταν διασκεδαστικό που έπαιξα υψηλού επιπέδου τένις απέναντι σε έναν πρωταθλητή σαν τον Milos. Τον σέβομαι πολύ για τα πράγματα που έχει πετύχει στο court και για την προσωπικότητά του. Δεν ήταν εύκολο, προσπαθεί να κάνει το comeback του. Ήξερα ότι δεν είχε τίποτα να χάσει γιατί μόλις τώρα ξεκίνησε και έπρεπε να είμαι εκεί και να βγάλω το καλύτερο τένις μου από τον πρώτο πόντο. Το έκανα μια σωματική μάχη και λειτούργησε."

Για τους Έλληνες στην κερκίδα του Louis Armstrong, είπε: "Όταν βλέπω κάτι τέτοια πράγματα νιώθω σα να είμαι στο σπίτι μου, είναι πιο διασκεδαστικό όταν παίζεις μπροστά στους Έλληνες. Ξέρω ότι είναι μεγάλη η κοινότητα εδώ, το έχω ζήσει και αλλού. Είμαι περήφανος για την καταγωγή μου και ελπίζω να εκπροσωπήσω τη χώρα μου τις δύο προσεχείς εβδομάδες."

Τέλος, για την παρουσία του Μαρκ Φιλιππούση, αλλά και της κοπέλας του, Paula Badosa, στο box του, είπε: "Τους αγαπώ και τους δύο. Είμαστε μια ομάδα και αυτό είναι υπέροχο. Είναι προνόμιο που τους έχω κοντά μου στο ταξίδι μου. Έβλεπα τον Μαρκ όταν ήμουν μικρότερος και το να τον έχω προπονητή τώρα είναι απρόσμενο. Έπαιξε καλά στη Νέα Υόρκη πριν από πολλά χρόνια, ελπίζω να συνεχίσω να μαθαίνω από εκείνον. Η Paula βασικά είναι ντόπια, είναι Νεοϋρκέζα. Δυστυχώς ταλαιπωρείται από έναν τραυματισμό τώρα, της εύχομαι τα καλύτερα και είμαι κοντά της κάθε μέρα για να επιστρέψουμε δυνατοί."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots