Χάνει το Wimbledon o Goffin

 
David Goffin
David Goffin © Noventi Open/Mathias Schulz
tn team Παρασκευή, 18 Ιουνίου 2021 - 12:02

O David Goffin αναγκάστηκε να αποσύρει τη συμμετοχή του από το Wimbledon, μετά και από τον τραυματισμό του στον αστράγαλο. Ο Βέλγος είχε μια άσχημη πτώση κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας στο Χάλε.

Ο άλλοτε Top 10 τενίστας, τραυματίστηκε στον αστράγαλό του μετά από μια πτώση που είχε στο τουρνουά του Χάλε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, στην αναμέτρησή του με τον Corentin Moutet.

"Ο David έχει αποσύρει τη συμμετοχή του και επίσημα από το Wimbledon, μετά τον τραυματισμό του στον αστράγαλο στο Χάλε", είπε ο ατζέντης του Goffin, Martin Roux, στο lesoir.be.

"Για την ώρα δεν γνωρίζουμε για πόσο καιρό θα πρέπει να μείνει εκτός γηπέδων. Είναι βεβαίως απογοητευμένος που θα χάσει ένα Grand Slam, ειδικά μετά και την τελευταία του ανάρρωση στο γρασίδι πριν τον τραυματισμό", προθεσε.

Δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Goffin τραυματίζεται κατ' αυτόν τον τρόπο, δηλαδή από μια άτυχη στιγμή. Το 2018 στο Ρότερνταμ είχε χτυπήσει στο πρόσωπο από ένα μπαλάκι και είχε αναγκαστεί να αποσύρει τη συμμετοχή του από τα τουρνουά της Μασσαλίας και του Indian Wells. Αυτή τη φορά τα πράγματα δείχνουν πιο ανησυχητικά, με τις πρώτες εκτιμήσεις να μην είναι καθόλου αισιόδοξες.  

"Μου είπε πως είναι πιο σοβαρό από ένα μικρό διάστρεμμα, μετά και τις εξετάσεις που έκανε στο Βέλγιο. Ο αστράγαλος δεν έχει ξεφουσκώσει ακόμα και ο David συνειδητοποίησε πως ο πάγος και ο επίδεσμος δεν θα είναι αρκετά για να μπορέσει να παίξει. Πρέπει να έχουν επηρεαστεί και οι σύνδεσμοι. Θα κάνει εξετάσεις και την επόμενη εβδομάδα. Ο επόμενος στόχος του τώρα είναι να προλάβει τους Ολυμπιακούς Αγώνες, που αρχίζουν λίγο μετά το Wimbledon."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots