"Ξεκινάει προετοιμασία για το Wimbledon o Rafa"

 
Rafael Nadal
Rafael Nadal © Peter Staples/ATP Tour
tn team Σάββατο, 11 Ιουνίου 2022 - 16:51

Σύμφωνα με τον Toni Nadal, o Rafa τα πηγαίνει ήδη καλύτερα με το πόδι του και από Δευτέρα ξεκινάει τις προπονήσεις στο γρασίδι!

Παρότι η Marca δημοσιεύει από την προηγούμενη εβδομάδα πως ο Rafael Nadal έχει πάρει την απόφασή του να κάνει ένα διάλειμμα από το τένις μετά το Roland Garros και να μην παίξει στο γρασίδι, ο Toni Nadal υποστήριξε πως η απόφαση δεν έχει παρθεί ακόμα και μάλιστα δεν είναι διόλου απίθανο να δούμε τον Rafa και στο Wimbledon.

O θείος του Rafa, o οποίος έδωσε μια συνέντευξη σήμερα στην Στουτγκάρδη, είπε πως πιστεύει ότι ο κάτοχος 22 Grand Slam τίτλων θα παίξει στο Wimbledon, ενώ αποκάλυψε πως από βδομάδα σκοπεύει να ξεκινήσει και την προετοιμασία του.

"Ναι, πιστεύω ότι ο Rafa θα παίξει στο Wimbledon. Ήδη έχει προγραμματίσει τις προπονήσεις του στα γήπεδα του Mallorca Open από τη Δευτέρα", είπε χαρακτηριστικά ο Toni, το απόγευμα του Σαββάτου στην Στουτγκάρδη.

"Πρώτα μου είπε πως όλα τον πονούσαν, αλλά μιλήσαμε χθες και μου είπε ότι ήδη πηγαίνει πολύ καλύτερα και θέλει να προπονηθεί. Και αν έχει μια μικρή ευκαιρία, θα παίξει στο Wimbledon. Θα προπονηθεί στο γήπεδο τη Δευτέρα", πρόσθεσε ο 61χρονος Ισπανός τεχνικός, που τις δυο τελευταίες σεζόν είναι προπονητής του Felix Auger-Aliassime.

Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν ο Nadal τελικά αποφασίσει να επιστρέψει στο Wimbledon μετά από 3 χρόνια, όπου φυσικά θα χρειαστεί να πάει χωρίς να έχει δώσει άλλον αγώνα στη σεζόν του γρασιδιού. Θυμίζουμε πως αυτή είναι η πρώτη φορά στην καριέρα του Rafa, που έχει κερδίσει τα πρώτα δυο Grand Slams μιας σεζόν.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots