Στον 4ο γύρο Jabeur και Ostapenko (vids)

 
Ons Jabeur
Ons Jabeur © Jimmie48 / WTA
tn team Παρασκευή, 01 Ιουλίου 2022 - 16:56

H Ons Jabeur έκανε ακόμα ένα πολύ καλό παιχνίδι και προκρίθηκε στον 4ο γύρο του Wimbledon για 2η διαδοχική χρονιά, ενώ στον 4ο γύρο πέρασε και η Jelena Ostapenko, που μπορεί να συναντήσει τη Μαρία Σάκκαρη την Κυριακή.

Η Jabeur συνεχίζει να παίζει πολύ καλό τένις και επιβλήθηκε της Diane Parry με 6-2, 6-3 σε κάτι περισσότερο από μια ώρα, για να πάρει με εμφατικό τρόπο το εισιτήριο για τον 4ο γύρο του Wimbledon.

Η 28χρονη Τυνήσια, Νο.2 στην παγκόσμια κατάταξη, σημείωσε 22 winners και έκανε 14 αβίαστα λάθη. Στο 1ο σετ προηγήθηκε με 5-0 και το κατέκτησε τελικά με 6-2, ενώ στο 2ο σετ ήταν πίσω με 2-3, αλλά κέρδισε τους 14 τελευταίους πόντους του παιχνιδιού και το κατέκτησε με 6-3!

Η Jabeur είχε φτάσει μέχρι τα προημιτελικά του Wimbledon πέρσι και για να το επαναλάβει θα χρειαστεί να πετύχει μια νίκη ακόμα την Κυριακή, απέναντι σε μια εκ των Angelique Kerber και Elise Mertens.

Στο μεταξύ, πολύ καλό τουρνουά κάνει και η Jelena Ostapenko, που βρέθηκε πίσω με σετ σήμερα απέναντι στην Irina-Camelia Begu, αλλά έχασε μόνο 2 games στα 2 επόμενα και επιβλήθηκε της Ρουμάνας με 3-6, 6-1, 6-1. Η Ostapenko περιμένει τη Μαρία Σάκκαρη ή την Tatjana Maria στον επόμενο γύρο.

Τέλος, για 1η φορά ever θα βρεθούν στον 4ο γύρο ενός major οι Heather Watson και Jule Niemeier, που θα αναμετρηθούν για μια θέση στα προημιτελικά. Η Watson επικράτησε της Kaja Juvan με 7-6 (6), 6-2, ενώ η Niemeier κέρδισε τη Lesia Tsurenko με 6-4, 3-6, 6-3.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots