Θρίαμβος και 16άδα για τον Norrie (vid)

 
Cameron Norrie
Cameron Norrie © AELTC
tn team Παρασκευή, 01 Ιουλίου 2022 - 21:31

O Cameron Norrie κρατάει ζωντανό το βρετανικό όνειρο, συντρίβοντας με 3-0 σετ τον Steve Johnson για να πάρει με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο το εισιτήριο για τους "16" του Wimbledon.

Για 1η φορά μετά από 5 χρόνια η Μεγάλη Βρετανία θα έχει εκπρόσωπο στους "16" του Wimbledon και αυτός δεν θα είναι άλλος από τον κορυφαίο Βρετανό τις τελευταίες σεζόν, Cameron Norrie.

Ο 26χρονος Βρετανός, Νο.9 στο ταμπλό, συνέτριψε τον Steve Johnson με 6-4, 6-1, 6-0 σε 1 ώρα και 50 λεπτά αγώνα στο Centre Court, για να πάρει μια εντυπωσιακή πρόκριση για τον 4ο γύρο του Wimbledon, για 1η φορά στην καριέρα του.

O Norrie είχε 24 winners και 14 αβίαστα λάθη, έσβησε και τα 3 break points που αντιμετώπισε και αξιοποίησε τις 6 από τις 21 (!) ευκαιρίες που δημιούργησε, για να "σπάσει" 6 φορές το σερβίς του Αμερικανού.

Στον 4ο γύρο θα αντιμετωπίσει έναν ακόμη Αμερικανό, τον Tommy Paul, που νωρίτερα σήμερα πήρε και εκείνος με straight sets την πρόκριση, συντρίβοντας τον Jiri Vesely με 6-3, 6-2, 6-2 σε 92 λεπτά!

Να σημειωθεί πως ο Norrie δεν είναι ο μόνος Βρετανός στο ανδρικό ταμπλό, αφού συνεχίζει και ο Liam Broady, που αύριο θα παίξει με τον Alex De Minaur στον 3ο γύρο.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots