WTA
Οι τελικοί του Σινσινάτι

 
Οι τελικοί του Σινσινάτι
Οι τελικοί του Σινσινάτι
tennisnews team Κυριακή, 18 Αυγούστου 2019 - 9:51

Ολοκληρώνεται σήμερα το Western & Southern Open στο Σινσινάτι, με τους τελικούς. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα της τελευταίας ημέρας του τουρνουά.

Στις 21:00 θα αρχίσει ο τελικός των γυναικών, ανάμεσα στη Svetlana Kuznetsova και στη Madison Keys. Και οι δυο παίκτριες θα βρεθούν για 1η φορά στον τελικό του Σινσινάτι, με την Keys να διεκδικεί τον σημαντικότερο τίτλο της καριέρας της και την Kuznetsova τον πρώτο της τίτλο μετά από ένα χρόνο.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Kuznetsova, η οποία πραγματοποιεί μια φοβερή εβδομάδα στο Σινσινάτι, δεν έχει κερδίσει την Keys σε καμιά από τις 3 προηγούμενες συναντήσεις τους.

Στις 23:00 θα ξεκινήσει ο τελικός των ανδρών, από τον οποίο θα προκύψει ένας νέος νικητής σε τουρνουά Masters. O Daniil Medvedev, ο οποίος έβγαλε εκτός τον Novak Djokovic, θα αναμετρηθεί με τον David Goffin.

Για πρώτη φορά θα είναι σε τελικό Masters o Goffin, ενώ για 2η ο Medvedev, που ήταν φιναλίστ πριν μια εβδομάδα στο Rogers Cup. Και οι δυο διεκδικούν τον πρώτο τους τίτλο σε Masters.

Από μια νίκη έχουν οι Medvedev και Goffin, στις δυο προηγούμενες συναντήσεις τους, που ήταν σε Grand Slam. O Medvedev είχε κερδίσει με 3-0 στον 3ο γύρο του Australian Open και ο Goffin είχε πάρει τη ρεβάνς στο Wimbledon, όπου επικράτησε με 3-2 σετ και πάλι στον 3ο γύρο.

Το πρόγραμμα της Κυριακής:

Center Court:
21:00 Svetlana Kuznetsova v. Madison Keys COSMOTE SPORT 6HD
23:00 Daniil Medvedev v. David Goffin COSMOTE SPORT 6HD

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots