WTA
Ακυρώθηκε και το τουρνουά του Λουξεμβούργου

 
Ακυρώθηκε και το τουρνουά του Λουξεμβούργου
Ακυρώθηκε και το τουρνουά του Λουξεμβούργου
tennisnews team Τρίτη, 09 Ιουνίου 2020 - 11:08

Πρόκειται για το τουρνουά που βρίσκεται πιο μακριά χρονικά στο καλαντάρι και ακυρώθηκε από τον κορωνοϊό μέχρι στιγμής, καθώς θα γινόταν την εβδομάδα 19-25 Οκτωβρίου!

Δεν θα διεξαχθεί το 2020 το Luxembourg Open, ένα τουρνουά της κατηγορίας International στο WTA Tour, το οποίο ήταν προγραμματισμένο για την 3η εβδομάδα του Οκτωβρίου και ήταν ένα από τα τελευταία τουρνουά της σεζόν.

Η είδηση της ακύρωσης του τουρνουά του Λουξεμβούργου, δείχνει πως ενδεχομένως να υπάρξει γενικότερα έντονο πρόβλημα όσον αφορά τα μικρότερα τουρνουά, καθώς όπως ανακοίνωσαν οι διοργανωτές, δεν είναι σε θέση να ανταπεξέλθουν στις νέες προσδοκίες της WTA, ώστε να γίνει ένα ασφαλές τουρνουά με την τήρηση όλων των μέτρων που έχουν προταθεί. Έτσι, αναγκάζονται να αποσυρθούν από το tour για φέτος και να επιστρέψουν το 2021.

"Η υγειονομική κρίση που έφερε ο Covid-19 μας έχει φέρει όλους μας σε μια μοναδική κατάσταση τις τελευταίες εβδομάδες. Με βαθιά λύπη ανακοινώνουμε σήμερα πως μετά και τους νέους κανονισμούς της WTA, δεν είμαστε σε θέση να διοργανώσουμε το τουρνουά του 2020 με καθαρή συνείδηση και σε ευθυγράμμιση με τις προσδοκίες σας.

Οι κανονισμοί σχετικά με την ασφάλεια και την υγιεινή, το κάνει απίθανο για εμάς να διοργανώσουμε ένα τουρνουά υπό αυτές τις συνθήκες. Επομένως, η 25η επέτειος του τουρνουά της WTA στο Kockelscheuer, δεν θα γίνει πριν από το φθινόπωρο του 2021", ανέφερε η διευθύντρια το Luxembourg Open, Danielle Maas.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots