WTA
Πλησιάζει την υπεράσπιση η Pliskova (vid)

 
Karolina Pliskova
Karolina Pliskova Jimmie48 Photography / WTA
tennisnews team Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου 2020 - 20:12

H Karolina Pliskova κέρδισε τη Marketa Vondrousova στον δεύτερο ημιτελικό του Internazionali BNL d' Italia και θα διεκδικήσει στον αυριανό τελικό το 2ο συνεχόμενο τίτλο της στη Ρώμη.

Η περσινή πρωταθλήτρια επικράτησε στην τσέχικη μάχη της Vondrousova με 6-2, 6-4, για να πάρει μέσα σε 82 λεπτά την πρόκριση για τον αυριανό τελικό, όπου θα αντιμετωπίσει τη Simona Halep.

Η Pliskova έσβησε τα 5 από τα 7 break points που αντιμετώπισε στην αναμέτρηση, ενώ "έσπασε" 5 φορές το σερβίς της 21χρονης Vondrousova. Στο 1ο σετ δεν έχασε το σερβίς της και έκανε break στο 4ο (3-1) και στο 8ο game (6-2).

Στο 2ο σετ η Vondrousova έκανε break στο 1ο game, αλλά η Pliskova κέρδισε τα 4 από τα 5 επόμενα games και προηγήθηκε με 4-2. Η Vondrousova κατάφερε να ισοφαρίσει (4-4), αλλά η Pliskova, αφού πρώτα έσβησε ένα break point και κέρδισε το 9ο game (5-4), έκανε ξανά break στο 10ο game για να πάρει το 2ο σετ με 6-4 και να ολοκληρώσει το παιχνίδι.

Για 13η φορά θα αντιμετωπίσει τη Halep η Pliskova, η οποία υπολείπεται 2 νικών της Ρουμάνας, έχοντας 5 νίκες και 7 ήττες. Θα αγωνιστεί για 2η διαδοχική χρονιά στον τελικό του ρωμαϊκού τουρνουά, όπου πέρσι είχε κερδίσει τον τίτλο, που είναι και ο σημαντικότερος στην καριέρα της μαζί με το Σινσινάτι το 2016.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots