WTA
Muguruza: "Θέλω να παίξω με τον Rafa στους Ολυμπιακούς"

 
Garbine Muguruza
Garbine Muguruza Φωτογραφία: Instagram (@garbimuguruza)
tennisnews team Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου 2020 - 10:26

Η Garbine Muguruza δεν έκρυψε πως ένα μεγάλο όνειρό της είναι να μοιραστεί το court με τον Rafael Nadal, εκπροσωπώντας μαζί του την Ισπανία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Πέρα απ' όλους τους στόχους που έχει σε ατομικό επίπεδο, η Muguruza ονειρεύεται και να αγωνιστεί στο μεικτό μαζί με τον σπουδαιότερο τενίστα - πιθανότατα και αθλητή - που έχει εκπροσωπήσει ποτέ την Ισπανία, τον Rafael Nadal. Όπως είπε η 27χρονη στη συνέντευξή της στην As, θα ήθελε πολύ να παίξει μαζί του στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

"Ένα μικρό μου όνειρο είναι να παίξω στο μεικτό διπλό μαζί με τον Rafa στους Ολυμπιακούς Αγώνες."

Όσον αφορά το μεγαλύτερο όνειρό της σε επίπεδο επιτυχιών, η Muguruza απάντησε: "Κάτι ξεχωριστό που θα ήθελα πολύ, είναι να κερδίσω τα 4 Grand Slams και ένα ολυμπιακό μετάλλιο."

Τις τελευταίες ημέρες η Muguruza προετοιμάζεται για τη νέα σεζόν στη Μαρβέγια της Ισπανίας, μαζί με την Conchita Martinez. Η σεζόν της αναμένεται να ξεκινήσει την επόμενη εβδομάδα από το Άμπου Ντάμπι και η Ισπανίδα τενίστρια είναι αισιόδοξη.

"Είχα μια πολύ θετική προετοιμασία, δουλέψαμε που καλά. Φυσικά η αναβολή του Australian Open άλλαξε λίγο τον σχεδιασμό μας, αυτή η αβεβαιότητα που υπήρχε ήταν λίγο ενοχλητική. Ήμασταν έτοιμοι να πετάξουμε για Αυστραλία, λίγο πριν ενημερωθούμε για την αναβολή."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots