WTA
Πρώτη στα ημιτελικά η Barty (vid)

 
Ashleigh Barty
Ashleigh Barty © Western & Southern Open
tn team Παρασκευή, 20 Αυγούστου 2021 - 19:32

Η πρωταθλήτρια του Wimbledon, Ashleigh Barty, έχασε μόνο 6 games από την πρωταθλήτρια του Roland Garros, Barbora Krejcikova, για να πάρει με εμφατικό τρόπο την πρόκριση για τα ημιτελικά του Σινσινάτι.

Στη μάχη μεταξύ των πρωταθλητριών των δυο τελευταίων Grand Slam, η Ashleigh Barty επιβλήθηκε της Barbora Krejcikova με 6-2, 6-4 και πήρε το πρώτο εισιτήριο για τα ημιτελικά του Western & Southern Open.

Η 25χρονη Αυστραλή, σταθερά στο Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης τα τελευταία χρόνια, βελτίωσε το ρεκόρ της απέναντι σε Top 20 τενίστριες στο 14-1 φέτος, δείχνοντας την κυριαρχία της απέναντι στις υπόλοιπες του top επιπέδου.

Στο Σινσινάτι προκρίθηκε για 2η φορά στα ημιτελικά, αφού ήταν ημιφιναλίστ και το 2019, την τελευταία φορά που αγωνίστηκε στο τουρνουά, καθώς πέρσι είχε επιλέξει να μην ταξιδέψει στην Αμερική την περίοδο που η πανδημία σημείωνε μεγάλη έξαρση.

H Barty, η οποία έχανε με 2-4 στο 2ο σετ και χρειάστηκε να κερδίσει τα 4 τελευταία games για να το κατακτήσει, θα περιμένει την αναμέτρηση της Angelique Kerber με την Petra Kvitova, για να μάθει ποια θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots