WTA
Σάκκαρη: Πολύ χαρούμενη με την εμφάνισή μου" (vid)

 
Σάκκαρη: Πολύ χαρούμενη με την εμφάνισή μου" (vid)
tn team Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου 2021 - 17:28

Την ικανοποίησή της για το εκπληκτικό τένις που έπαιξε στην πρεμιέρα της στην Οστράβα, εξέφρασε η Μαρία Σάκκαρη λίγο μετά τον αγώνα της με τη Jelena Ostapenko.

"Έπαιξα εκπληκτικό τένις, συνολικά ήταν πολύ καλή εμφάνιση. Από την baseline έπαιξα πολύ καλά και η κίνησή μου ήταν επίσης φανταστική. Είμαι πολύ χαρούμενη που έπαιξα τόσο καλά στον πρώτο μου αγώνα εδώ", είπε η Σάκκαρη, στην on-court συνέντευξη που παραχώτησε μετά τη νίκη της.

"Αγαπώ την Οστράβα. Δεν ήμουν τόσο σίγουρη ότι θα ερχόμουν να παίξω φέτος γιατί είχα μεγάλη πορεία στο US Open, αλλά τελικά πήρα την απόφαση να έρθω και ήμουν ενθουσιασμένη με αυτό. Ένας από τους λόγους που ήρθα είναι πως αγαπώ αυτό το τουρνουά. Ο κόσμος εδώ είναι πολύ καλός, έχετε τενιστική παιδεία εδώ στην Τσεχία και ήταν πολύ όμορφα που ήρθα να παίξω με κοινό φέτος", πρόσθεσε η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια, η οποία είχε αγωνιστεί και πέρσι στην Οστράβα, κάνοντας μια πολύ καλή πορεία μέχρι τα ημιτελικά, χωρίς όμως να υπάρχει κοινό στις κερκίδες.

H Σάκκαρη επιβλήθηκε της Ostapenko με 6-4, 6-2 και εξασφάλισε την είσοδό της στα προημιτελικά του J&T Banka Ostrava Open, όπου θα αντιμετωπίσει μια εκ των Tereza Martincova και Anastasia Pavlyuchenkova.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots