WTA
Τον πρώην προπονητή της Kerber έκλεισε η Raducanu

 
Emma Raducanu
Emma Raducanu © Jimmie48 / WTA
tn team Τρίτη, 09 Νοεμβρίου 2021 - 14:36

Όπως γνωστοποίησε η βρετανική Telegraph, ο προπονητής για τον οποίο έκανε λόγο η Emma Raducanu στην πρόσφατη συνέντευξή της στο Linz, είναι ο πολύ έμπειρος Torben Beltz.

H Raducanu αποκάλυψε πρόσφατα μιλώντας σε Βρετανούς δημοσιογράφους στο Linz της Αυστρίας, πως αυτή τη στιγμή συνεχίζει μόνη της χωρίς προπονητή, όμως έχει κλείσει ήδη συμφωνία με κάποιον προπονητή για την preseason και την προετοιμασία για την Αυστραλία, χωρίς να αποκαλύπτει το όνομά του.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Telegraph, πρόκειται για τον έμπειρο Γερμανό τεχνικό Torben Beltz, δημοσιεύοντας μάλιστα και μια φωτογραφία της νεαρής Βρετανίδας τενίστριας μαζί του.

Στο παρελθόν ο Beltz έχει δουλέψει με την Angelique Kerber, με την οποία πανηγύρισε μαζί την κατάκτηση του Australian Open και του US Open το 2016, καθώς και με τις Donna Vekic και Carina Witthoeft.

Παρά το νεαρό της ηλικίας της και τους λιγοστούς αγώνες που είχε στην καριέρα της εξαιτίας και του ερχομού της πανδημίας, η Raducanu είχε δυο πολύ μεγάλα breakthrough αυτό το καλοκαίρι και τα πέτυχε δουλεύοντας περιστασιακά με διαφορετικούς προπονητές.

Στο Wimbledon, όπου στο ντεμπούτο της σε ένα Slam έφτασε μέχρι την τελική 16άδα, δούλεψε με τον Nigel Sears. Αργότερα προετοιμάστηκε με τον Andrew Richardson για τα αμερικανικά τουρνουά και έφτασε στον απίστευτο θρίαμβο του US Open, όπου έγινε η πρώτη τενίστρια στην ιστορία που κατέκτησε τίτλο Grand Slam προερχόμενη από τα προκριματικά.

Όπως όλα δείχνουν, στο τέλος του μήνα θα ξεκινήσει την προετοιμασία της για τη νέα σεζόν με τον Beltz, ο οποίος θα βρίσκεται μαζί της και στα πρώτα τουρνουά της Αυστραλίας αν όλα πάνε καλά, όπως η ίδια είχε πει την Κυριακή.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots