WTA
Παπαμιχαήλ στο ΤΝ: "Δεν κάνω διακρίσεις σε τουρνουά"

 
Δέσποινα Παπαμιχαήλ
Δέσποινα Παπαμιχαήλ
tn team Δευτέρα, 03 Ιανουαρίου 2022 - 17:58

Ικανοποιημένη για την πρόκρισή της στο κύριο ταμπλό του Adelaide International δήλωσε η Δέσποινα Παπαμιχαήλ στο tennisnews.gr.

Μετά τη σπουδαία νίκη της επί της Stefanie Voegele και της πρόκρισής της στο κυρίως ταμπλό του 500αριού της Αδελαΐδας, η Πρεβεζιάνα πρωταθλήτρια του τένις, σε αποκλειστικές δηλώσεις της στον συνεργάτη μας, Μπιλ Ρουμελιώτη, είπε:

"Ήταν ένα δύσκολο και αγχωτικό παιχνίδι, καθώς παιζόταν η πρόκριση στο κυρίως ταμπλό της τόσο σπουδαίας διοργάνωσης και τελικά τα κατάφερα. Είμαι ικανοποιημένη από την προσπάθεια μου διότι προκρίθηκα σε κυρίως ταμπλό WTA Tour κερδίζοντας αγώνες. Είχα προκριθεί πέρυσι στο τουρνουά του Άμπου Ντάμπι WTA 500 σαν lucky loser και όχι με νίκη στον προκριματικό αγώνα."

Σχετικά με την επίδραση που θα έχει η πρόκριση αυτή στο επερχόμενο Australian Open, η Παπαμιχαήλ δήλωσε: "Δεν κάνω διακρίσεις στα τουρνουά που αγωνίζομαι. Αυτό που επιδιώκω πάντα, είναι να προχωράω στις διοργανώσεις που συμμετέχω. Το ίδιο θα κάνω και στο Australian Open, όπου θα προσπαθήσω για το καλύτερο."

Κλείνοντας, τη ρωτήσαμε για ποιο λόγο άργησε κάπως η αγωνιστική της άνοδος: "Πράγματι πήρα τα πάνω μου κάπως καθυστερημένα και αυτό οφείλεται σε λάθος επιλογές προπονητών στο ξεκίνημα της καριέρας μου και ένας σοβαρός τραυματισμός στο γόνατο δεν μου επέτρεψαν να προχωρήσω εκεί που είχα τις δυνατότητες να φτάσω. Όμως ποτέ δεν είναι αργά, είμαι ακόμη 28 ετών αγαπάω το τένις και πιστεύω ότι θα φτάσω ακόμη ψηλότερα."

Μετά το ιδανικό αυτό ξεκίνημα στη νέα σεζόν, η Παπαμιχαήλ θα αντιμετωπίσει αύριο τη Marie Bouzkova, περίπου στις 04:00 τα ξημερώματα ώρα Ελλάδας, για μια θέση στην τελική 16άδα της μεγάλης διοργάνωσης της Αδελαΐδας.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots