WTA
Η τενιστική κοινότητα "δεν έχει λόγια" για την Barty

 
Η τενιστική κοινότητα "δεν έχει λόγια" για την Barty
tn team Τετάρτη, 23 Μαρτίου 2022 - 10:35

H Ashleigh Barty, μια από τις καλύτερες τενίστριες των τελευταίων χρόνων, ανακοίνωσε ξαφνικά πως σταματάει το τένις και η κοινότητα του τένις είναι το ίδιο σοκαρισμένη με το κοινό.

Όπως ήταν φυσικό, η "βόμβα" που ανακοίνωσε η Barty στη συνέντευξη που έδωσε στην Casey Dellacqua και δημοσιεύτηκε σήμερα στην Αυστραλία, μονοπωλεί αυτή την ώρα στην ειδησεογραφία του τένις και όχι μόνο. Τα tweets έπεσαν "βροχή" και απ' ότι φαίνεται η παγκόσμια τενιστική κοινότητα είναι το ίδιο σοκαρισμένη με τον κόσμο, με την απόφαση της 25χρονης Αυστραλής.

"Δεν έχω λόγια... βασικά μας δείχνεις την πραγματική σου κλάση, αφήνοντας το τένις μ' αυτόν τον όμορφο τρόπο. Είμαι τόσο χαρούμενη που μπόρεσα να μοιραστώ το γήπεδο μαζί σου, το τένις δεν θα είναι ποτέ το ίδιο χωρίς εσένα! Σε θαυμάζω ως παίκτρια και ως άνθρωπο. Σου εύχομαι τα καλύτερα!" έγραψε η Petra Kvitova.

Ένας από τους πρώτους που ευχαρίστησαν την Barty για την προσφορά της στο άθλημα, ήταν και ο Andy Murray.

"Τι μπορώ να πω, Ash, ξέρεις ότι δακρύζω, έτσι; Φίλη μου, θα μου λείψεις από το tour. Ήσουν διαφορετική και ξεχωριστή, μοιραστήκαμε εκπληκτικές στιγμές. Τι θα φέρει η συνέχεια για σένα; Ένα Grand Slam στο γκολφ;! Να είσαι ευτυχισμένη και να απολαύσεις τη ζωή στο έπακρο", έγραψε στη συναισθηματικά φορτισμένη ανάρτησή της η Simona Halep.

Λόγια για την Barty μοιράστηκαν μεταξύ άλλων και οι Elina Svitolina, Karolina Pliskova και Madison Keys, αλλά και ο Θανάσης Κοκκινάκης.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots