WTA
"Λύγισε" η Παπαμιχαήλ στο Ζάγκρεμπ

 
"Λύγισε" η Παπαμιχαήλ στο Ζάγκρεμπ
tn team Τετάρτη, 27 Απριλίου 2022 - 18:32

Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ ηττήθηκε από την Κροάτισσα Petra Marcinko, Νο.1 στον κόσμο στα juniors, στη δυνατή διοργάνωση των 60.000 δολαρίων που φιλοξενείται στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας.

Δεν κατάφερε να δώσει συνέχεια στην πορεία της στο Ζάγκρεμπ η Δέσποινα Παπαμιχαήλ, η οποία ηττήθηκε σήμερα για τον 2ο γύρο του τουρνουά των 60.000 δολαρίων από την Κροάτισσα Petra Marcinko, με 6-1, 6-3.

Η Marcinko, μόλις 16 ετών, είναι στο Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης των juniors και πρωταθλήτρια στο Australian Open αυτή τη χρονιά. Πρόκειται για μια από τις πιο ταλαντούχες παίκτριες της γενιάς της και το απέδειξε για μια ακόμα φορά σήμερα, κερδίζοντας στα δυο σετ τη Δέσποινα, Νο.6 στο ταμπλό και Νο.172 στον κόσμο, για τον 2ο γύρο της διοργάνωσης της πατρίδας της.

Η 29χρονη Ελληνίδα τενίστρια, η οποία είχε αποκλείσει μια ακόμα δυνατή Κροάτισσα τενίστρια, τη Jana Fett, στον 1ο γύρο του χωμάτινου τουρνουά, έχασε γρήγορα την επαφή με το σκορ στο 1ο σετ. Στο 2ο σετ πάλεψε και αντιστάθηκε σθεναρά, έχοντας προβάδισμα με break μέχρι το 3-2. Η Marcinko ωστόσο έκανε ένα πολύ δυνατό τελείωμα για να πάρει τα 4 επόμενα games και να ολοκληρώσει τον αγώνα σε 1 ώρα και 20 λεπτά.

Στα προημιτελικά η Marcinko θα αντιμετωπίσει την 22χρονη Ουκρανή Katarina Zavatska, Νο.199 και πρώην Νο.103 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots