WTA
Στον σημαντικότερο τελικό της καριέρας της η Jabeur (vid)

 
Ons Jabeur
Ons Jabeur © Jimmie48 / WTA
tn team Πέμπτη, 05 Μαϊος 2022 - 17:06

H Ons Jabeur πραγματοποίσε έναν ακόμα πολύ καλό αγώνα στη Μαδρίτη και προκρίθηκε στον τελικό του Mutua Madrid Open, που θα είναι και ο σημαντικότερος στην καριέρα της.

Η Ons Jabeur σταμάτησε την πολύ καλή πορεία της Ekaterina Alexandrova που ξεκινούσε από τα προκριματικά, κερδίζοντας τη Ρωσίδα με 6-2, 6-3 σε 61 μόλις λεπτά.

Η 27χρονη Τυνήσια τενίστρια πέτυχε 5 άσους, έσβησε τα 2 από τα 3 break points που αντιμετώπισε και "έσπασε" 4 φορές το σερβίς της Alexandrova, 3 στο 1ο και μια στο 2ο σετ, για να φτάσει με εμφατικό τρόπο στην πρόκριση αυτή.

Θα είναι ο 6ος τελικός στην καριέρα της Jabeur, που έχει κερδίσει μόνο έναν από τους 5 προηγούμενους, καθώς και ο σημαντικότερος στην καριέρα της, 1ος σε 1000άρι τουρνουά.

Η Jabeur, η οποία βρίσκεται στο Νο.8 της παγκόσμιας κατάταξης, μπορεί να κερδίσει μια θέση αν κατακτήσει τον τίτλο και να ισοφαρίσει το career high της.

Στον τελικό θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του άλλου ημιτελικού, που θα αρχίσει γύρω στις 23:00 το βράδυ ώρα Ελλάδας, μεταξύ της Jil Teichmann και της Jessica Pegula.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots