WTA
Επέστρεψε και νίκησε η Serena! (vids)

 
Επέστρεψε και νίκησε η Serena! (vids)
© Jimmie48 / WTA
tn team Τρίτη, 21 Ιουνίου 2022 - 22:32

H πολυαναμενόμενη επιστροφή της Serena Williams μετά από ένα χρόνο είναι γεγονός, με την 40χρονη Αμερικανίδα να παίζει στο διπλό του Ίστμπουρν μαζί με την Ons Jabeur, κερδίζοντας τον πρώτο τους αγώνα με μια μεγάλη ανατροπή!

Η Serena και η Jabeur κέρδισαν τις Marie Bouzkova και Sara Sorribes Tormo με 2-6, 6-3, 13-11 σε έναν συναρπαστικό αγώνα που κέντρισε το ενδιαφέρον των φίλων του τένις που γέμισαν το στάδιο, για να δουν τη μεγάλη επιστροφή της σπουδαίας Αμερικανίδας τενίστριας στη δράση.

Στο ξεκίνημά τους όπως ήταν φυσικό είχαν δυσκολίες η Serena και η Jabeur, με τις Bouzkova και Sorribes Tormo να κερδίζουν εύκολα το 1ο σετ με 6-2. Στο 2ο σετ προηγήθηκαν επίσης με break, στο 2-1 και στο 3-2, Serena και Jabeur όμως έκαναν το break back άμεσα και στα δυο break που δέχτηκαν.

Στη συνέχεια άλλαξαν τις ισορροπίες, κάνοντας νέο break στο 8ο game (5-3), για να πάρουν αυτό το σετ με 6-3. Ακολούθησε ένα ακόμα πιο συναρπαστικό match tie-break, στο οποίο η κάτοχος 23 Grand Slam τίτλων και η Νο.3 της παγκόσμιας κατάταξης τενίστρια, έσβησαν ένα match point και τελικά αξιοποίησαν το 3ο δικό τους match point, για να επικρατήσουν με 13-11.

Η Jabeur και η Serena, η οποία θα αγωνιστεί στο Wimbledon την επόμενη εβδομάδα, θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά του Eastbourne International τις Shuko Aoyama και Hao-Ching Chan, που απέκλεισαν νωρίτερα τις Νο.4 του ταμπλό, Lucie Hradecka και Sania Mirza με 7-5, 6-7 (3), 10-7.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots