WTA
Νέα νίκη για Serena και Jabeur (vid)

 
Νέα νίκη για Serena και Jabeur (vid)
© Jimmie48 / WTA
tn team Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2022 - 22:33

H Serena Williams και η Ons Jabeur έκαναν το 2 στα 2 στο Ίστμπουρν και προκρίθηκαν στα ημιτελικά του Eastbourne International.

Η Serena Williams και η Ons Jabeur κέρδισαν τις Shuko Aoyama και Hao-ching Chan με 6-2, 6-4 και προκρίθηκαν στα ημιτελικά του Eastbourne International.

Έπαιξαν και σήμερα πολύ καλά Serena και Jabeur, που για μια ακόμα φορά γέμισαν το στάδιο. Στο 1ο σετ έκαναν 2 breaks και "ξέφυγαν" με 5-1, για να το κερδίσουν με 6-2.

Στο 2ο σετ αντιμετώπισαν περισσότερες δυσκολίες, ήρθαν αντιμέτωπες 9 φορές με break points και κατάφεραν να τα σβήσουν όλα, για να μείνουν στο σετ μέχρι το 4-4. Στη συνέχεια είχαν εκείνες την ευκαιρία για break και την αξιοποίησαν, με έναν τρομερό πόντο της Jabeur. Πέρασαν μπροστά με 5-4, για να "κλειδώσουν" τη νίκη στο επόμενο game.

Θυμίζουμε πως αυτό είναι το πρώτο τουρνουά για τη Serena, που παίζει μόνο στο διπλό, μετά από το περσινό Wimbledon. Η 40χρονη Αμερικανίδα τενίστρια και η Jabeur, η οποία βρίσκεται στο Νο.3 του κόσμου, θα αντιμετωπίσουν την Παρασκευή τις Aleksandra Krunic και Magda Linette, που απέκλεισαν σήμερα τις Νο.2 του ταμπλό, Gabriela Dabrowski και Giuliana Olmos, με 6-1, 6-3.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots