WTA
"Λύγισε" την Παπαμιχαήλ η Bondar (vid)

 
"Λύγισε" την Παπαμιχαήλ η Bondar (vid)
tn team Τετάρτη, 13 Ιουλίου 2022 - 20:34

Στη φάση των "16" ολοκλήρωσε την πολύ καλή της εβδομάδα στη Βουδαπέστη η Δέσποινα Παπαμιχαήλ, η οποία ηττήθηκε από την Anna Bondar, Νο.9 στο ταμπλό και Νο.53 στον κόσμο.

Η Παπαμιχαήλ ηττήθηκε από την Bondar με 6-2, 6-3 έπειτα από 1 ώρα και 42 λεπτά μάχης στο κεντρικό γήπεδο του Europe Tennis Center της Βουδαπέστης.

Και τα δυο σετ ήταν αρκετά κλειστά, με το τελικό σκορ να αδικεί την εικόνα της Παπαμιχαήλ, που έμεινε πίσω με 1-3 και με 2-4 στο 1ο σετ, αλλά μετά έχασε 2 break points για το 3-4 και υπέστη νέο break. Στο 2-5 η Ελληνίδα είχε game point για το 3-5, αλλά έχασε και αυτό το game, χάνοντας τελικά το σετ με 6-2.

Και το 2ο σετ ήταν πολύ κλειστό, με την Παπαμιχαήλ να καταφέρνει να ακολουθεί την Bondar στο σκορ μέχρι το 3-3. Η Ουγγαρέζα τενίστρια, Νο.9 στο ταμπλό και Νο.52 στον κόσμο, έκανε το καθοριστικό break στο 8ο game για το 5-3 και εκεί "λύγισε" την Παπαμιχαήλ, κρατώντας το σερβίς της με love για το 6-3.

Η Παπαμιχαήλ είχε μια φανταστική εβδομάδα στη Βουδαπέστη της Ουγγαρίας και στο χωμάτινο 250άρι της WTA. Ξεκίνησε από τα προκριματικά, όπου κέρδισε τις Amarissa Kiara Toth και Varvara Flink.

Στον 1ο γύρο του κυρίως ταμπλό, κέρδισε την Dalma Galfi, Νο.81 στον κόσμο, με 7-6 (4), 6-3. Αυτή ήταν η πρώτη της tour-level νίκη στην καριέρα της.

Στα προημιτελικά του Budapest Grand Prix, η Bondar θα αντιμετωπίσει τη Νο.2 του ταμπλό, Martina Trevisan.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots