WTA
Rogers και Kasatkina στον τελικό του Σαν Χοσέ (vids)

 
Rogers και Kasatkina στον τελικό του Σαν Χοσέ (vids)
© Jimmie48 / WTA
tn team Κυριακή, 07 Αυγούστου 2022 - 10:44

H Shelby Rogers και η Daria Kasatkina προκρίθηκαν στον τελικό του Silicon Valley Open στο Σαν Χοσέ.

H Shelby Rogers, η οποία είχε αποκλείσει τη Μαρία Σάκκαρη στον 2ο γύρο του Σαν Χοσέ, προκρίθηκε στον μεγαλύτερο τελικό της καριέρας της, συνεχίζοντας την φανταστική της εβδομάδα στο τουρνουά της Καλιφόρνιας.

Στα ημιτελικά, η 29χρονη Αμερικανίδα επιβλήθηκε της Veronika Kudermetova με 6-3, 6-4 σε 1 ώρα και 20 λεπτά αγώνα.

Η Rogers "έσπασε" το σερβίς της Kudermetova στο 1ο και στο 9ο game του 1ου σετ, ενώ στο 2ο σετ ήταν πίσω με break στο 0-2 και στο 3-4, αλλά κέρδισε τα 3 επόμενα games και "σφράγισε" τη νίκη της.

Θα είναι ο 3ος τελικός της καριέρας της, μετά από το Gastein Ladies στην Αυστρία και το Rio Open της Βραζιλίας. Είχε χάσει αυτούς τους δυο τελικούς και θα διεκδικήσει τον πρώτο τίτλο της καριέρας της.

Στον τελικό θα αντιμετωπίσει την Daria Kasatkina, που στο άλλο παιχνίδι απέκλεισε τη Νο.2 του ταμπλό, Paula Badosa, με 6-2, 6-4.

Η Kasatkina βρίσκεται σε πολύ καλή περίοδο και νωρίτερα στο τουρνουά είχε αποκλείσει τις Elena Rybakina και Aryna Sabalenka. Στο 1ο σετ του ημιτελικού με την Badosa κυριάρχησε και έκανε 2 break, ενώ στο 2ο σετ επέστρεψε από το 0-2 και το 2-3, για να περάσει μπροστά με 4-3 και αργότερα με 5-4, σερβίροντας επιτυχώς για τη νίκη, έπειτα από 82 λεπτά παιχνιδιού.

Θα παίξει για 10η φορά σε τελικό στην καριέρα της και θα διεκδικήσει τον 5ο τίτλο της. Αυτός θα είναι ο 1ος τελικός της από τον Αύγουστο του 2021, όταν έχασε στον τελικό του ίδιου τουρνουά από την Danielle Collins.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots