WTA
Στο WTA του Τσεννάι η Παπαμιχαήλ

 
Στο WTA του Τσεννάι η Παπαμιχαήλ
tn team Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου 2022 - 17:58

Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ θα αγωνιστεί στο Τσεννάι αυτή την εβδομάδα και στο 250άρι τουρνουά της WTA που επιστεφει στην Ινδία μετά από 14 χρόνια. Δείτε την κλήρωση για την Ελληνίδα τενίστρια.

Στο Chennai Open θα αγωνιστεί την ερχόμενη εβδομάδα η Δέσποινα Παπαμιχαήλ, η οποία πήρε απευθείας την είσοδο για το κυρίως ταμπλό του 250αριού της Ινδίας, μετά και την απόσυρση της ημιφιναλίστ του US Open, Caroline Garcia.

Στον 1ο γύρο η 29χρονη Ελληνίδα πρωταθλήτρια θα αντιμετωπίσει την ανερχόμενη Oksana Selekhmeteva από τη Ρωσία, που είναι 19 ετών και βρίσκεται στο Νο.140 της παγκόσμιας κατάταξης.

Η Δέσποινα, η οποία βρίσκεται στο Νο.188 της παγκόσμιας κατάταξης, θα αγωνιστεί για 6η φορά φέτος σε κυρίως ταμπλό διοργάνωσης της WTA. Πριν δυο μήνες, είχε πετύχει και την πρώτη της νίκη σε κυρίως ταμπλό WTA τουρνουά, στη Βουδαπέστη της Ουγγαρίας, απέναντι στην Dalma Galfi.

Στο Τσεννάι θα διεκδικήσει την δεύτερη και αν τα καταφέρει θα προκριθεί στις "16" καλύτερες, όπου έχει υποψήφια αντίπαλη τη Magda Linette, Νο.3 στο ταμπλό και Νο.73 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA.

Η Παπαμιχαήλ θα παίξει και στο διπλό του Chennai Open, με συμπαίκτρια τη Βρετανίδα Katie Swan. Στον 1ο γύρο θα αντιμετωπίσουν μια από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου και κορυφαίες του ταμπλό, Gabriela Dabrowski και Luisa Stefani.

Το tour της WTA επιστρέφει στην Ινδία μετά από 14 χρόνια. Στο τελευταίο ινδικό όπεν, που είχε πραγματοποιηθεί στην Μπανγκαλόρ το 2008, πρωταθλήτρια είχε αναδειχθεί η Serena Williams. 

Chennai Open - Το ταμπλό του μονού

Chennai Open - Το ταμπλό του διπλού

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots