WTA
Μένει εκτός Ντόχας και Ντουμπάι η Jabeur

 
Μένει εκτός Ντόχας και Ντουμπάι η Jabeur
© Jimmie48 / WTA
tn team Τετάρτη, 08 Φεβρουαρίου 2023 - 13:09

H Ons Jabeur ανακοίνωσε πως θα χρειαστεί να μπει στο χειρουργείο και γι' αυτό θα χάσει τα δυο σημαντικά τουρνουά της Ντόχας και του Ντουμπάι.

Πρόκειται για μια μικρή επέμβαση όπως έγραψε στην ανακοίνωσή της, αλλά θα της στερήσει τη συμμετοχή σε δυο σημαντικά βαθμολογικά, αλλά και με ιδιαίτερη σημασία για την ίδια τουρνουά, το 500άρι της Ντόχας (13-19 Φεβρουαρίου) και το 1000άρι του Ντουμπάι (20-26 Φεβρουαρίου).

"H ιατρική ομάδα μου αποφάσισε ότι πρέπει να κάνω μια μικρή επέμβαση, για να είμαι σε θέση να επιστρέψω στα γήπεδα και να αποδώσω καλά. Θα πρέπει να αποσύρω τη συμμετοχή μου από την Ντόχα και το Ντουμπάι και αυτό μου ραγίζει την καρδιά. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από όλους τους θαυμαστές μου στη Μέση Ανατολή, που περίμεναν αυτή την επανένωση. Υπόσχομαι ότι θα επιστρέψω σε εσάς πιο δυνατή και υγιής", έγραψε η Jabeur στη δημοσίευσή της.

H Jabeur βρίσκεται στο Νο.3 της παγκόσμιας κατάταξης και μπορεί η απώλεια βαθμών (290 συνολικά) από τα δυο τουρνουά να μην είναι τόσο μεγάλη, ωστόσο οι αποστάσεις της με τις υπόλοιπες παίκτριες του Top 5 είναι πολύ κοντινές κι έτσι θα κινδυνεύσει να βρεθεί έως και το Νο.5.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots