Προημιτελικά στο διπλό του WTA της Μέριδα η Παπαμιχαήλ

Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ και η Simona Waltert προκρίθηκαν στα προημιτελικά της WTA διοργάνωσης της Μέριδα στο Μεξικό.
Η Παπαμιχαήλ και η Waltert κέρδισαν στην πρεμιέρα τους στο 250άρι τουρνουά της WTA της Μέριδα, απέναντι στην Αμερικανίδα Ingrid Neel και στην Ολλανδέζα Rosalie Van der Hoek, με 6-2, 2-6, 10-5.
71 λεπτά χρειάστηκαν η 30χρονη Ελληνίδα τενίστρια και η Ελβετίδα συμπαίκτριά της, οι οποίες ήταν καλύτερες στο καθοριστικό match tie-break, όπου προηγήθηκαν από το ξεκίνημα με 5-1 και κράτησαν τον έλεγχο ως το τέλος, για να επικρατήσουν με 10-5.
Στα προημιτελικά του Merida Open, Παπαμιχαήλ και Waltert θα αντιμετωπίσουν τις Κινέζες Xiy Wang και Lin Zhu, που απέκλεισαν τις Νο.1 στο ταμπλό Βρετανίδες, Alicia Barnett και Olivia Nicholls, με 6-1, 4-6, 10-6.
Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.