WTA
Έγινε το πρώτο βήμα στο Μοντερέι για την Παπαμιχαήλ

 
Έγινε το πρώτο βήμα στο Μοντερέι για την Παπαμιχαήλ
tn team Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2023 - 8:28

Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ δεν δυσκολεύτηκε να κερδίσει την Isabel Fernandez στον 1ο προκριματικό γύρο του τουρνουά του Μοντερέι της WTA και έκανε το πρώτο βήμα για την είσοδό της στο κυρίως ταμπλό.

Η Παπαμιχαήλ έπαιξε στην πρεμιέρα της στο 250άρι του Μοντερέι με τη 15χρονη Μεξικανή Lya Isabel Fernandez, που βρίσκεται στο Νο.747 της παγκόσμιας κατάταξης και πήρε wild card από τους διοργανωτές.

Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο δεν δυσκολεύτηκε η 30χρονη Ελληνίδα τενίστρια και πήρε τη νίκη με 6-1, 6-1 σε 77 λεπτά.

Αντιμετώπισε ένα break point και το έσβησε η Δέσποινα, ενώ "έσπασε" 5 φορές το σερβίς της μόλις 15χρονης τενίστριας από το Μεξικό, για να φτάσει στην καθαρή αυτή επικράτηση.

Στον 2ο και τελευταίο γύρο των προκριματικών του Monterrey Open, η Παπαμιχαήλ θα έχει μια σαφώς πιο δύσκολη αποστολή, απέναντι στην Ισπανίδα Marina Bassols Ribera, No.5 στο ταμπλό και Νo.126 στην παγκόσμια κατάταξη. Στον 1ο γύρο η Bassols Ribera νίκησε τη Renata Zarazua από το Μεξικό με 6-4, 2-6, 6-4.

To παιχνίδι της Παπαμιχαήλ, Νο.11 στο ταμπλό και Νο.151 στον κόσμο, με την Bassols Ribera, θα γίνει το βράδυ της Κυριακής, γύρω στις 20:30 ώρα Ελλάδας.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots