WTA
Συνεχίζει ακάθεκτη η Swiatek (vids)

 
Iga Swiatek
Iga Swiatek © Jimmie48 / WTA
tn team Τρίτη, 14 Μαρτίου 2023 - 8:28

H Iga Swiatek συνεχίζει ακάθεκτη την πορεία της προς την υπεράσπιση του τίτλου της στο Indian Wells, ενώ μεγάλη πρόκριση πήρε η Emma Raducanu, που παίζει και πάλι καλό τένις. Εκτός 16άδας έμειναν οι Ons Jabeur και Daria Kasatkina.

Η Swiatek συνεχίζει τις καλές εμφανίσεις της και πήρε την πρόκριση για τον 4ο γύρο του BNP Paribas Open, μετά και τη νίκη της επί της Bianca Andreescu με 6-3, 7-6 (1).

Επόμενη αντίπαλη για την κορυφαία παίκτρια του κόσμου θα είναι η Emma Raducanu, η οποία παίζει και πάλι το καλύτερό της τένις, στο καλύτερο τουρνουά της ίσως μετά το US Open του 2021 που κατέκτησε. Η 20χρονη Βρετανίδα επικράτησε της Beatriz Haddad Maia, Νο.13 στον κόσμο, με 6-1, 2-6, 6-4.

Στο πρώτο της τουρνουά μετά την Αυστραλία, η Ons Jabeur δεν μπόρεσε να φτάσει μακριά αφού βρήκε μπροστά της την πολύ καλή Marketa Vondrousova, που κέρδισε με 7-6 (5), 6-4. Η Vondrousova θα παίξει στον 4ο γύρο με τη συμπατριώτισσά της, Karolina Muchova, που κέρδισε τη Martina Trevisan με 6-4, 3-6, 6-4.

Η πρωταθλήτρια του Australian Open, Elena Rybakina, κέρδισε την Paula Badosa με 6-3, 7-5 και μπήκε επίσης στη 16άδα, όπου θα αντιμετωπίσει τη Varvara Gracheva. Η φορμαρισμένη Gracheva στο προηγούμενο τουρνουά της ήταν φιναλίστ στο Austin, ενώ σ' αυτό το τουρνουά ξεκίνησε από τα προκριματικά και σήμερα πέτυχε την 5η συνεχόμενη νίκη της, απέναντι στην Daria Kasatkina, Νο.8 στο ταμπλό, με 6-4, 6-4.

Τέλος, η Caroline Garcia επικράτησε της Leylah Fernandez με 6-4, 6-7 (5), 6-1 και θα παίξει στον 4ο γύρο με την Sorana Cirstea, που απέκλεισε την Bernarda Pera με 6-3, 6-1.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots